Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Video-link: Pe Alba24 poţi să vezi LIVE cum se schiază pe pârtia Vârtop de la Arieşeni

Publicat

Vrei să îţi petreci un week-end în Apuseni, dar nu ştii dacă vremea va fi propice? Eşti un iubitor al sporturilor de iarnă şi ai vrea să vezi cu ochii tăi cu ce te întâmpină pârtiile de la Arieşeni? De acum, poţi să vezi cu ajutorul Alba24 imagini video live de pe pârtia Vârtop din Arieşeni. 24 de ore din 24,  printr-un webcam-ului amplasat la baza pârtiei vei putea observa din intimitatea casei cum se distrează turiştii care aleg ca destinaţie de vacanţă staţiunile montane din Alba.

Pentru a vedea starea pârtiei Vârtop vezi widgetul de pe partea dreaptă a acestei pagini sau intră pe prima pagină a site-ului nostru, în partea dreaptă, sub GALERIA MULTIMEDIA, unde, până la sfârşitul sezonului de schi, vei putea vedea cum este zăpada la Arieşeni.

Pentru video cu sonor, deschide pagina cu Internet Explorer sau, fără sonor, cu Mozilla Firefox sau alt browser de internet.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Makavelis

    miercuri, 04.01.2012 at 22:06

    deci nu pe alba24 putem vedea imagini live, ci pe siteul todeaturism.ro. lasam si noi titlurile „atragatoare” pentru pozele din cluburi, morti pe sosele sau restaurari dubioase? ca alea fac afisari. multumesc

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 04.01.2012 at 23:14

      @Makavelis, este un widget pe fromt page care duce direct pe video..ce sari asa ? Te superi ca am facut o scurtatura ? Iar cluburile, accidentele samd fac parte din viata orasului, la fel ca orice alt evenimet despre care se scrie pe alba24. Daca imi aduc bine aminte si de tine am scris cand ai avut ceva de spus intr-o chestiune care atunci era la ordinea zilei.

  2. Makavelis

    joi, 05.01.2012 at 01:55

    1. in momentul cand ies de pe alba24.ro si ajung pe todeaturism.ro pentru a vedea imaginile live, nu se poate numi ca pe alba24 pot vedea live daca este zapada sau nu. Ca exemplu, pe jurnalul.ro pot vedea partii din Romania, embeduit direct pe siteul lor.
    2. nu sar, nu m-am suparat, pe cuvant, doar ca imi doresc de la alba24 sa fie un site serios, echidistant si profesionist. Stiu importanta titlurilor, insa sunt satul de procedeul asta ce a luat amploare in media romaneasca cu hai sa-l pacalim pe cititor sa ne apese linkul. Urmariti doua-trei zile siteurile de sport prosport sau gsp si va veti da seama la ce ma refer
    3. stiu ca evenimentele, accidentele si cluburile fac parte din viata orasului, insa sa lasam titlurile de genul asta pentru articolele de genul ala. Stiti mai bine decat mine ca alea sunt cele care aduc trafic.
    4. foarte corect, m-ati ajutat (de mai multe ori) si va multumesc inca o data pentru asta.

    Repet, nu m-am suparat, dar sa-mi spuneti daca cer prea mult de la siteul dumneavoastra.

    • moderatorul de serviciu

      joi, 05.01.2012 at 13:12

      @Makavelis, am inteles, dar nu le putem face pe toate deodata, mai ales cand sunt multe lucruri pe care nu le stim. Daca te uiti pe alba24 la content in noiembrie 2010 la o luna de la lansare si faci o comparatie, eu zic ca se vede progresul. Sunt multe chestii pe care le invatam din mers, sunt multe lucruri pe care inca nu le-am descoperit cum se fac. Este greu si frumos in acelasi timp. Suntem convinsi ca am reusit sa dinamizam intreaga presa locala sa facem sa circule informatia catre oameni, informatie care pana acum un an era aruncata la cos sau nebagata in seama. Poate iti aduci aminte cat de greu era sa promovezi un spectacol, niciun ziar nu era interesat sa faca asta gratuit, sa foloseasca aceasta informatie nu ca pe o reclama ci ca pe o informatie utila. Acum toata lumea se grabeste sa dea cat de repede informatiile astea. Ziceai de cluburi de party-uri. Cum crezi ca poti aduce tinerii pe un site de stiri, cum poti sa-i scoti din lumea lor si sa-i aduci in lumea reala? Sunt sigur ca pe langa pozele alea la care se uita, mai arunca un ochi si pe o alta stire locala. Ies din lumea lor si intra fara sa-si dea seama in lumea normala sau mai bine zis intra fara sa vrea in realitate.Ziceai de accidente. Cum crezi ca poti tempera elanul nebunesc a unor viteji de 19 ani care se cred stapanii soselelor decat aratandu-le faptele unora de varsta lor. Cum crezi ca ii faci pe parinti sa fie atenti la ce ce fac copiii lor, la anturaje si la mediile dubioase in care se invart? Nu mai dau din casa, sper ca ai inteles. Ne-am asumat acuzele ca tabloidizam siteul tocmai in aceasta idee. Ce-i lipseste siteului este exact ce-i lipseste orasului: subiecte cu greutate, oameni care sa scrie analize, editoriale serioase si bine fundamentate. Ne lipseste un om de genul lui Liviu Stanciu, care sa dea greutate unei opinii prin stil si profunzime, ne lipseste un om ca Dan Lungu sau ca Dorin Timonea care sunt excelenti documentaristi, un Liviu Zgarciu pe care l-am vazut cum scrie si alti cativa, foarte putini, care ar putea sa dea ridice calitatea continutului editorial. Si problemele astea se vor regla in timp. Si cele tehnice la fel. Oricum am facut multe intr-un an fata de altii care n-au facut nimic in 20 de ani, in domeniul asta. Si am satisfactia ca am demonstrat ca se poate, desi toti cei din breasla n-au dat nicio sansa proiectului nostru, ca sa nu mai zic ca ne mai luau si la misto.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax