Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lou Bega își cheamă publicul la Sebeș, la concertul din Parcul Arini. Zilele Municipiului Sebeș, în desfășurare

Publicat

Lou Bega își cheamă fanii la concertul său de la Sebeș, într-un video filmat special pentru acest eveniment. ”Ne vedem mâine la Sebeș, în Parcul Arini” spune Lou Bega. 

David Lubega Balemezi (născut la 13 aprilie 1975 dintr-o mamă din Sicilia și un tată din Uganda), mai cunoscut sub numele său de scenă Lou Bega, este un cântăreț german din Munchen.

Piesa sa din 1999 „Mambo No. 5 (A Little Bit of…)”, un remake al piesei instrumentale din 1949 a lui Pérez Prado, la care Bega și-a adăugat propriile cuvinte și a ajuns pe locul 1 în multe țări europene și a fost nominalizată la premiile Grammy.

Semnătura muzicală a lui Bega constă în combinarea elementelor muzicale din anii 1940 și 1950 cu beat-uri și groove moderne.

Reamintim că până în 21 august 2022, toți locuitorii Sebeșului și oaspeții orașului sunt invitați să participe la sărbătoarea verii: „Zilele Municipiului Sebeș”.

Parcul Arini va găzdui majoritatea spectacolelor, iar Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor, spunând povestea frumoasă a acestor locuri.

Pe scena din Parcul Arini vor urca, printre alții, Lou Bega, Sasha Lopez, Manuel Riva, Emaa, Bruja, Green Line și Dublu Click.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax