Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lucrări de reamenajare și renovare la Stadionul Cetate din Alba Iulia. Ce planuri are echipa de fotbal în sezonul viitor

Publicat

CSM Unirea face câteva câteva investiții la stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Se vopsesc zidurile interioare ale stadionului iar cele două loje de la tribuna VIP au intrat și ele într-un proces de renovare.

Președintele Clubului Sportiv Municipal, Radu Urcan, a vorbit despre investițiile executate la stadion și despre așteptările față de echipa de fotbal, în sezonul următor.

Toaletele și vestiarele din interiorul stadionului au fost și ele renovate recent, pentru a oferi condițiile optime pentru realizarea obiectivului propus, promovarea în Liga a 2-a.

Cantonament la Câmpulung Muscel

Radu Urcan mai anunță și faptul că echipa de fotbal a CSM-ului va efectua un stagiu de pregătire la Câmpulung Muscel.

Acesta va demara în data de 24 iulie, iar întregul lot alături de noul staff tehnic vor petrece 12 zile în județul Argeș unde se vor pregăti intens pentru următorul sezon.

Sezon reușit după părerea conducerii. Urmează promovarea

Totodată, echipa de fotbal Unirea Alba Iulia a antamat deja efectuarea unui stagiu de pregătire în vară de 12 zile, în județul Argeș, la Câmpulung Muscel.

Președintele CSM, Radu Urcan, s-a arătat mulțumit de parcursul pe care Unirea Alba Iulia l-a avut în sezonul care stă să se încheie, întrucât echipa a reușit o calificare nesperată în play-off-ul Seriei 9 al Ligii a 3-a.

După ce două figuri importante au anunțat că echipa își propune ca obiectiv principal promovarea în eșalonul secund, este vorba despre primarul Gabriel Pleșa și președintele secției de fotbal a CSM-ului, Mihai-Valentin Dăscălescu, și Radu Urcan a afirmat că scopul numărul 1 este promovarea la finalul următorului sezon competițional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax