Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lucrări premergătoare la nodul rutier Sebeș, ce va lega A 10 de A 1, înainte de închiderea circulației din 10 octombrie

Publicat

Constructorul lotului 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda a executat lucrări premergătoare celor anunțate pentru 10 octombrie, atunci când o porțiune din A1 Sebeș – Deva se va închide pentru 24 de ore. Este vorba despre montarea unui tablier metalic la pasaj, pe breteaua 2 al nodului rutier Sebeș, ce va face conexiunea între cele două autostrăzi.

”Lucrări premergătoare celor programate pentru data de 10.10.2019 efectuate astăzi de Antreprenorul lucrării <Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda, Lot 1>, Impresa Pizzarotti & C.S.p.A., la Nodul Rutier Sebeș: montare tablier metalic – prima deschidere – Pasaj pe breteaua 2”, a anunțat CNAIR, pe Facebook.

Citește și Traficul rutier pe Autostrada A1 se închide total pentru 24 de ore, în 10 octombrie, între nodurile de la Lancrăm și Vințișoara

CNAIR a anunțat anterior că Autostrada Orăștie-Sibiu (A1) se închide joi, 10 octombrie, pentru 24 de ore, între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara), în vederea efectuării unor lucrări la realizarea Nodului Rutier Sebeș – Autostrada Sebeș-Turda (A10).

IMPRESA PIZZAROTTI & C.S.p.A., în calitate de Antreprenor General în cadrul contractului ”Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda, Lot 1, km 0+000 – km 17+000” informează participanții la trafic că pentru continuarea lucrărilor de realizare a Nodului Rutier Sebeș (conexiunea A10 cu A1 și DN 1) sunt programate următoarele activități:

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 prin sensul giratoriu existent al Nodului Rutier Sebeș Nord (Lancrăm);

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN02 – Pasaj pe breteaua 2 (km 0+860) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrăzile A 10 și A1, sens de mers Orăștie-Turda.

În 10 octombrie va începe atât montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN05, cât și montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN02, iar circulația rutieră pe autostrada A1 se va închide între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara) și se va devia pe DN 1(E81) și DN 7 (E68).

Traficul rutier pe autostrada A1 va fi închis timp de 24 de ore, respectiv până vineri, 11 octombrie, ora 8:00.

Închiderea circulației pe autostrada A1 și devierea traficului rutier pe DN 1 și DN 7 se realizează în baza unui aviz comun CNAIR SA și IGPR – Direcția Rutieră, cu respectarea condițiilor prevăzute în documentul de avizare. În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile pentru efectuarea activităților menționate, lucrările vor fi reprogramate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax