Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lucrările avansează la noua bază sportivă din Teiuș. Teren de fotbal, teren sintetic multisport, vestiare și tribune

Publicat

La Teiuș se construiește o bază sportivă modernă, cu teren de fotbal, teren sintetic multisport, tribune și vestiare. Investiția se ridică la peste 5,7 milioane de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată Compania Națională de Investiții (CNI).

Noua bază sportivă se află în construcție pe strada Aleea Sportivă – în locul fostului stadion CFR.

Suprafața pe care se construiește este de 23.345 mp, valoarea investiției fiind de 5.753.113 lei și cuprinde stadion mare cu gazon natural și nocturnă, teren sintetic multisport și nocturnă, tribune pentru 500 de spectatori, vestiare cu toate necesitățile și căi de acces în incintă, cu parcările corespunzătoare.

„Baza sportivă a orașului nostru își îmbogățește pe zi ce trece zestrea. Lucrările ample au loc pe actuala stradă Aleea Sportivă, o zonă deosebită care va aduce fără doar și poate mulți iubitori de sport, iubitori de mișcare, pe această amenajare care începe să arate din ce în ce mai bine. Este un șantier care se dezvoltă în fiecare zi.

La momentul de față se lucrează la ridicarea vestiarelor, capabile să susțină echipele de fotbal care vor evolua aici.

De asemenea, baza sportivă va avea un teren de sport sintetic”, a explicat primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax