Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lucrările continuă la noua sală de sport din comuna Șpring. Când ar putea fi gata

Publicat

Lucrările continuă la noua sală de sport din comuna Șpring. Clădirea este ridicată în satul Drașov și va avea o suprafață sportivă de joc dimensionată pentru basket, tenis, volei și o tribună de 102 locuri.

Reamintim faptul că amplasamentul a fost predat la sfârșitul lunii februarie 2024. Potrivit documentației, durata de execuție a lucrărilor este de zece luni și jumătate, ceea ce înseamnă că noua sală de sport ar urma să fie gata la începutul anului viitor. 

„Lucrările continuă pentru sala de sport cu tribune de 102 locuri, sală atât de necesară tinerilor și copiilor din comună.

Pasionații de sport vor avea unde să facă antrenamente, indiferent de anotimp și vom putea înființa echipe sportive care să facă performanță în viitor, având condițiile necesare.

Muncim și am avut șantier în toate cele 4 sate, de 3 ani și jumătate, iar asta este cea mai importantă carte de vizită: faptele! Chiar dacă mai avem mult de lucru, comuna Șpring s-a schimbat și se află în continuă dezvoltare!

Unde este muncă, implicare și sprijin se văd rezultate, chiar și într-un timp scurt, iar vorbele nu își au rostul”, a scris primarul din Șpring, Iulia Stănilă, pe pagina de Facebook.

Contractul pentru proiectarea și construirea sălii de sport din satul Drașov are o valoare de 5.990.000 de lei, fără TVA.

Lucrările continuă la noua sală de sport din comuna Șpring. Ce dotări va avea și cum va arăta

Sala de sport școlară va fi dimensionată pentru suprafața sportivă – joc basket, tenis, volei, cu suprafață de gardă aferentă fiecărui sport în parte.

Se vor pune la dispoziție suport pentru montarea fileului de tenis, volei, a porților pentru practicarea minifotbalului.

La parter va exista o zonă de primire, dotată cu o ușa rotativă.

Pentru utilizarea locației și pentru publicul larg, în zona de foyer se va putea amplasa un desk de recepție cu garderobă.

Sala va fi dotată cu o baterie de vestiare dotate cu dușuri și grupuri sanitare. Se vor realiza vestiare pentru profesori/ arbitri și un cabinet de prim ajutor.

La etaj, tribuna va fi din structură de beton monolit și este prevăzută cu scaune individuale. Scaunele sunt realizate din polietilenă copolimerizată colorată în masă, au clasa de reactivitate la foc 1 și au fixări ascunse cu șuruburi amplasate în șezut, mascate cu capace clipsate la fața cu șezutul.

Capacitatea tribunei este de 102 de persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 12.05.2024 at 19:48

    Mă bucur că se încearcă să se facă altfel de săli, şi nu trebuie să semene cu cea de la Blaj,cum este cea propusă la Alba Iulia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax