Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lucrările de stabilizare a versantului continuă pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în zona Oiejdea

Publicat

Continuă lucrările de stabilizare a versantului pe Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, au transmis vineri, 10 iunie, reprezentanții CNAIR. 

Acest lot este dat în trafic iar circulația este restricționată în zona lucrărilor.

„Rugăm participanții la trafic să circule prudent și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere amplasate în zonă”, a transmis CNAIR, pe Facebook.

Reamintim faptul că ultimul tronson din A10 Sebeș-Turda a fost dat în circulație în 30 noiembrie, chiar dacă nu toate lucrările au fost finalizate. Este vorba despre un tronson de 24 de kilometri, prin care se asigură legătura fără întrerupere între Sibiu și Cluj (Florești).

În 20 iulie 2020, CNAIR a transmis că că cauza ploilor abundente, pe Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, la km 16+30, a avut loc o pierdere locală de stabilitate a taluzului.

„Echipa de specialiști formată din experți ai CNAIR și ai Antreprenorului a constatat, la fața locului, că alunecarea de suprafață a taluzului nu a afectat corpul autostrăzii. După definitivarea expertizei tehnice în lucru, luni, 27 iulie 2020 se va adopta soluția de remediere și ulterior se va trece la implementarea acesteia de către Antreprenor”, au precizat atunci reprezentanții CNAIR.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax