Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Lucrările la Lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda terorizează două familii care locuiesc la câțiva metri de șantier

Publicat

YouTube video

Lucrările la autostrada Sebeș – Turda terorizează două familii care locuiesc la doar câțiva metri de investiție. Zgomotul și trepidațiile îi exasperează de foarte multă vreme însă nu pot face, deocamdată, nimic. 

Este vorba despre familiile Țăran și Lăncrănjan. Casele sunt pe lotul I, în zona Oarda, acolo unde ministrul Cuc s-a declarat mulțumit de evoluția lucrărilor.

Acesta chiar a trecut de mai multe ori pe lângă casă, cu prilejul vizitelor sale ”inopinate” pe șantierul investiției, însă pare să nu fi observat ”anomalia”. 

Practic, autostrada le va trece oamenilor chiar prin curte. Autoritățile au expropriat doar atât cât era nevoie fizic pentru execuția lucrării, ignorând casele care se suprapun, spun oamenii, zonelor de siguranță ale drumului. Au cerut să le fie expropriate casele, care vor fi de nelocuit, dar au fost refuzați.

În perioada următoare, constructorul le va intra în curți și își va continua treaba, cu acordul și chiar încurajarea autorităților.

c

Lucrările care se execută acum la autostradă ar putea distruge structura de rezistență a casei, iar disconfortul creat de zgomot este major, cu atât mai mult cu cât una dintre familii are și un copil de numai 8 luni.

”Autostrada…... Liniștea de acasă. Sunt curioasă dacă cei care au aprobat acest proiect care trece prin curtea casei, ar putea crește un copil de 8 luni în așa condiții”, a postat unul dintre membrii familiei, pe contul de Facebook, alături de un video în care se observă ce se întâmplă când se lucrează.

Panourile care ar trebui să îi apere pe oameni de zgomot, arată cam așa:

g

De lucrări se ocupă Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL. Valoarea contractului este de 541.739.137, 21 lei (fără TVA), semnat în 14 noiembrie 2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax