Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ludovic Orban spune că a fost chemat la ședința BEX a PNL, pentru a fi exclus din partid

Publicat

orban

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, la Realitatea Plus, că a fost chemat la ședința BEX de vineri pentru a fi exclus din partid, dar că se va duce și va cere demisia lui Florin Cîțu din fruntea formațiunii.

”Se va alege praful de PNL. Este nevoie de o nouă construcție de dreapta. Când PNL a bătut palma cu PSD, nu mai există reprezentare politică pentru dreapta” a spus Orban.

Întrebat dacă va pleca din partid, a răspuns că ”este aproape sigur”.

”La finalul sedintei BPN eu am plecat pe jos și am dat declarații la ieșire. După declarațiile mele, înfierbântați și supărați că i-am criticat sever pentru această gravă trădare și acestă formă de prostituție politică, altfel nu pot să o caracterizez (alianța cu PSD – n.red.), au trimis la ora 23.36 convocare BEX și mie mi-au trimis mesaj separat să mă prezint obligatoriu că vor discuta declarațiile mele la adresa PNL.

A fost o decizie luată de cei din grupul lui Cîtu, probabil Bode, Gorghiu, Rareș, să convoace vineri BEX ca să mă excludă pe mine.
Sincer, o să mă duc la reuniunea BEX ca să cer îi demisia lui Cîțu și a conducerii și să le cer încă o dată să sisteze orice discuții cu PSD și dacă ei continuă să bată palma cu cu PSD, în mod evident nu mai am ce să caut cu ei” a adăugat Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 10.11.2021 at 21:49

    Omule, daca te duci d.p.m.d.v. te stimez. Esti ca Antonescu in fata plutonului de excutie, nelegat la ochi. Bravo !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax