Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Luptătorii de taekwondo din Alba Iulia au câștigat 6 medalii la o competiție națională, desfășurată la Bistrița

Publicat

Luptătorii juniori de taekwondo din Alba Iulia, au cucerit la o competiție națională desfășurată sâmbătă și duminică, la Bistrița 6 medalii, dintre care 2 de aur. 

Practicanții de taekwondo din cadrul clubului Revolution Academy din Alba Iulia, au participat între 2 și 3 martie la competiția națională, Cupa Ilyo, defășurată la Bistrița. 

taekwondo

Anul competițional a început bine pentru sportivi, deoarece aceștia au urcat pe podium și au cucerit 2 medalii de aur, 3 de argint și una de bronz. 

Astfel, Roncea Petru- la categoria 63 kilograme și Șandru Gabriela-47 kilograme s-au clasat pe locul I, unde au obținut medalia de aur. 
Boloage Alex -35 kilograme, Craciun Radu-63 kilograme și Cetean Eduardo-30 kilograme au urcat pe a doua treaptă a podiumului unde au obținut medalia de argint.
Iar Jude Sebastian la categoria 68 kilograme a urcat pe locul al treilea al podimului și a obținut medalia de bronz.

taekwondo

”A fost o competiție puternică, unde au fost prezente multe cluburi din țară, care au avut sportivi buni și competitivi. Se vede că antrenamentele desfășurate în ultimele luni cu sportivii clubului au dat roade, deoarece la prima noastră competiție pe anul 2019 am reușit să obținem 6 medalii.

taekwondo

Ne prompunem pentru anul în curs să participam la cât mai multe competiții și să obținem cât mai multe medalii. Dar acest lucru se poate realiza doar prin dăruire și antrenament.” a declarat pentru Alba24, antrenorul clubului, Alin Moldovan. 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. La intrarea în închisoare a fost huiduit de mai mulți manifestanți

Publicat

dragnea 2

Liviu Dragnea a fost adus cu o mașină Dacia Duster în urmă cu câteva minute, la Penitenciarul Rahova. Acesta a intrat pe aceiași poartă pe care a fost adus și fostul său coleg de partid, Radu Mazăre.  Lângă intrarea Penitenciarului Rahova s-au aflat mai mulți manifestanți care l-au huiduit pe Liviu Dragnea, ba mai mult […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Amendă în valoare de 2.600 de lei și mai multe avertismente, date de inspectori

Publicat

itm alba

Inspectorii ITM Alba au dat amenzi în valoare totală de peste 2.500 de lei în urma controalelor efectuate la agenţi economici, săptămâna trecută. Au depistat mai multe nereguli în activitatea firmelor. În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 42 de unități, cu 387 de angajați, unde au constatat 72 de deficiențe, pentru care au aplicat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Dragnea s-a PREDAT la Penitenciarul Rahova. Diversiune și cursă nebună prin București cu o mașină ”momeală”

Publicat

s

UPDATE: Liviu Dragnea a intrat pe porțile penitenciarului Rahova, adus de o mașină a poliției, după o diversiune și o cursă nebună prin București, cu ziariștii pe urme. Dragnea va fi încarcerat și își va petrece următorii trei ani și șase luni în închisoare, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Rădulescu, după condamnarea lui Dragnea: Medicii să dea salariile înapoi, fermierii să dea subvenția la USR

Publicat

Declarații halucinante ale unui lider al partidului de guvernământ. Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, unul dintre vârfurile de lance din Parlament împotriva justiției, a izbucnit luni, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea și după pierderea zdrobitoare a alegerilor, spunând că medicii să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.  „A fost […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate