Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Luptătorii de taekwondo din Alba Iulia au câștigat 6 medalii la o competiție națională, desfășurată la Bistrița

Publicat

YouTube video

Luptătorii juniori de taekwondo din Alba Iulia, au cucerit la o competiție națională desfășurată sâmbătă și duminică, la Bistrița 6 medalii, dintre care 2 de aur. 

Practicanții de taekwondo din cadrul clubului Revolution Academy din Alba Iulia, au participat între 2 și 3 martie la competiția națională, Cupa Ilyo, defășurată la Bistrița. 

taekwondo

Anul competițional a început bine pentru sportivi, deoarece aceștia au urcat pe podium și au cucerit 2 medalii de aur, 3 de argint și una de bronz. 

Astfel, Roncea Petru- la categoria 63 kilograme și Șandru Gabriela-47 kilograme s-au clasat pe locul I, unde au obținut medalia de aur. 
Boloage Alex -35 kilograme, Craciun Radu-63 kilograme și Cetean Eduardo-30 kilograme au urcat pe a doua treaptă a podiumului unde au obținut medalia de argint.
Iar Jude Sebastian la categoria 68 kilograme a urcat pe locul al treilea al podimului și a obținut medalia de bronz.

taekwondo

”A fost o competiție puternică, unde au fost prezente multe cluburi din țară, care au avut sportivi buni și competitivi. Se vede că antrenamentele desfășurate în ultimele luni cu sportivii clubului au dat roade, deoarece la prima noastră competiție pe anul 2019 am reușit să obținem 6 medalii.

taekwondo

Ne prompunem pentru anul în curs să participam la cât mai multe competiții și să obținem cât mai multe medalii. Dar acest lucru se poate realiza doar prin dăruire și antrenament.” a declarat pentru Alba24, antrenorul clubului, Alin Moldovan. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax