Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Luptătorii de taekwondo din Alba Iulia au câștigat 6 medalii la o competiție națională, desfășurată la Bistrița

Publicat

Luptătorii juniori de taekwondo din Alba Iulia, au cucerit la o competiție națională desfășurată sâmbătă și duminică, la Bistrița 6 medalii, dintre care 2 de aur. 

Practicanții de taekwondo din cadrul clubului Revolution Academy din Alba Iulia, au participat între 2 și 3 martie la competiția națională, Cupa Ilyo, defășurată la Bistrița. 

taekwondo

Anul competițional a început bine pentru sportivi, deoarece aceștia au urcat pe podium și au cucerit 2 medalii de aur, 3 de argint și una de bronz. 

Astfel, Roncea Petru- la categoria 63 kilograme și Șandru Gabriela-47 kilograme s-au clasat pe locul I, unde au obținut medalia de aur. 
Boloage Alex -35 kilograme, Craciun Radu-63 kilograme și Cetean Eduardo-30 kilograme au urcat pe a doua treaptă a podiumului unde au obținut medalia de argint.
Iar Jude Sebastian la categoria 68 kilograme a urcat pe locul al treilea al podimului și a obținut medalia de bronz.

taekwondo

”A fost o competiție puternică, unde au fost prezente multe cluburi din țară, care au avut sportivi buni și competitivi. Se vede că antrenamentele desfășurate în ultimele luni cu sportivii clubului au dat roade, deoarece la prima noastră competiție pe anul 2019 am reușit să obținem 6 medalii.

taekwondo

Ne prompunem pentru anul în curs să participam la cât mai multe competiții și să obținem cât mai multe medalii. Dar acest lucru se poate realiza doar prin dăruire și antrenament.” a declarat pentru Alba24, antrenorul clubului, Alin Moldovan. 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU în localitatea Măhăceni. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit luni seară la o anexă gospodărească din localitatea Măhăceni din comuna Unirea.  UPDATE: Potrivit ISU Alba, incendiul se manifestă pe aproximativ 4 mp la nivelul anexei gospodărești, se intervine în continuare pentru lichidarea acestuia cu o singură autospecială. Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale pentru stingerea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

De ce ne doare capul primăvara. Ce este astenia și ce alte boli apar în acest sezon

Publicat

d

Aşteptată cu nerăbdare, primăvara vine cu numeroase probleme de sănătate. Este un anotimp cunoscut pentru asteniile asociate numelui său. Însă pot avea de suferit şi cei care au boli cronice, şi cei ale căror organisme sunt slăbite la ieşirea din iarnă. Astenia de primăvară nu este o boală, ci un cumul de stări fiziologice, normale, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

PUZ-ul pentru zona de agrement de pe malul Mureșului de la Alba Iulia, la vot în Consiliul Local

Publicat

mures

Consilierii Locali din Alba Iulia vor avea de votat în următoarea ședință de Consiliu Local, documentația pentru introducerea în intravilan a 14.018 metri pătrați, în Partoș pe malul râului Mureș, între podul rutier şi cel de cale ferată. Terenul este necesar pentru amenajarea unei zone de agrement și debarcader. În cadrul proiectului, opt localităţi vor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bani sau tichete de masă pe vouchere de vacanţă nefolosite. Proiect legislativ

Publicat

bani lei monede

Pentru voucherele de vacanţă nefolosite, angajaţii ar putea primi în schimb contravaloarea lor în bani sau tichete de masă. Prevederea este menţionată într-o propunere legislativă iniţiată de un deputat ALDE. Iniţiatorul vrea ca firmele să fie obligate să-şi despăgubească în acest fel salariaţii. El aduce ca argument un studiu GfK, potrivit căruia tichetele valorice reprezintă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate