Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Luptătorii SAS au intrat cu forța în casele unor traficanți de droguri din Alba. Dealerii vindeau droguri în zona Blajului

Publicat

Luptătorii SAS au spart miercuri, 16 octombrie, ușile unor traficanți de droguri din Alba. Este vorba despre o acțiune a DIICOT Alba Iulia, în care au fost efectuate trei percheziții domiciliare, pe raza județului Alba. 

Potrivit DIICOT Alba Iulia, din cercetările  efectuate a reieșit că 2 suspecți și un făptuitor, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, au procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, către consumatori din municipiul Blaj și localitățile limitrofe, cu sume cuprinse între 60 și 100 lei pentru un gram.

Perchezițiile continuă și joi, 17 octombrie

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împreună cu Poliția Română și Poliția de Frontieră, cu sprijinul Jandarmeriei Române, desfășoară activități în cadrul a 9 acțiuni operative simultane, care totalizează 120 de percheziții.

YouTube video

Perchezițiile au loc în cadrul unei operațiuni complexe, declanșate ieri sub denumirea generică de „ Ziua Z”.

Acțiunea are ca scop combaterea traficului de droguri, operațiunilor cu noi substanțe psihoactive și spălării banilor (contrabandă cu țigarete), fiind puse în aplicare 120 de mandate de percheziție domiciliară.

Acțiunile au scopul obținerii de probe vizând activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată și a altor persoane implicate în săvârșirea de infracțiuni asociate criminalității organizate, pentru tragerea lor la răspundere penală, precum și identificarea bunurilor susceptibile a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor.

În funcție de evoluția anchetelor, în fiecare caz în parte, vom oferi informațiile ce pot fi făcute publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate