Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Mai vrea un mandat? Mesajul lui Mircea Hava pentru „pretendenţii” la Primăria Alba Iulia: Primăria încă nu-i de măritat

Publicat

YouTube video

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a dat în această săptămână un nou „Test de sinceritate” la Alba 24 şi a răspuns întrebărilor despre problemele oraşului, dar şi despre politică, adresate de jurnalistul Dan Lungu. Provocat să vorbească de „pretendenţii” care râvnesc deja scaunul de primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava le-a transmis acestora că primăria „nu-i de măritat încă” şi totodată a vorbit în premieră despre intenţiile de a candida pentru un nou mandat.

„N-am timp acum de pretendenţi şi de lucrurile astea. Primăria nu-i de măritat încă. Şi când se va mărita, cine ştie, poate va dori să-şi continue mariajul început de atâţia ani şi care merge foarte bine. Nimeni nu renunţă la ceva care merge pentru himere pe pereţi”, a spus Mircea Hava.

Edilul a vorbit şi de actuala guvernare, afirmând că din păcate „poporul român şi-a tras-o singur încă o dată” atunci când a votat o majoritate USL de 70 la sută.

Întrebat dacă doreşte să candideze pentru un nou mandat, Mircea Hava a spus, mai în glumă mai în serios, că „are gene bune în familie” şi se gândeşte că o să poată face faţă.

„Candidatura este legată şi de starea fizică şi psihică, dar aşa cum mă ştiu, cum mă duc şi cum am genele în familie, tata are 87 de ani şi puteţi să îl vedeţi, mă gândesc că o să pot să fac faţă”, a spus edilul.

Primarul muncipiului Alba Iulia a vorbit şi despre zvonurile potrivit cărora ar urma să candideze în viitor pentru Parlamentul European şi a recunoscut că poate „l-ar tenta” acest lucru.

„Da, este o tentaţie, mai ales când ţi se oferă şi ţi se spune: domnule, poţi să faci lucrul ăsta. Dar eu nu am intrat în politică pentru europarlamentare şi lucruri de genul acesta, am intrat în politică pentru Alba Iulia. Cred că orice om care gândeşte ştie că oricând puteam face un pas către Bucureşti ca ministru, secretar de stat, deputat, senator. Am spus nu, rămân aici!”, a mai spus Mircea Hava.

VEZI ce a mai declarat Mircea Hava despre „pretendenţii” la primărie, dar şi despre intenţiile sale politice de viitor în „Testul de sinceritate” de la Alba24.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax