Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mamiferele mari din Parcul Natural Apuseni. Imagini impresionante cu viața sălbatică, suprinse în cele 4 anotimpuri

Publicat

Reprezentanții Parcului Natural Apuseni au publicat un documentar despre mamiferel mari din arealul montan pe care îl gestionează. 

Imaginile suprinse în Apuseni, în cele 4 anotimpuri, sunt extraordinar de frumoase. Animalele sunt prezentate în habitatul lor, iar documentarul are în primul rând un rol educativ.

YouTube video

Documentarul prezintă viața celor mai mari animale din areal: de la urs, lup, pisică sălbatică, râs și până la capră neagră și alte ierbivore.

Parcul este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva și are o suprafață de 75.784 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba.

Filmul a fost realizat în cadrul proiectului „Elaborarea instrumentelor pentru managementul adaptativ al capitalului natural din ariile protejate Parcul Natural Apuseni, ROSCI0002 Apuseni, ROSPA0081 Munții Apuseni – Vlădeasa și ROSCI0016 Buteasa” cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax