Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Marcel Ciolacu, la Alba Iulia, despre o posibilă candidatură la prezidențiale. Ce a spus despre Mircea Geoană

Publicat

Marcel Ciolacu a făcut o serie de declarații la Alba Iulia, despre viitorul partidului PSD la alegerile prezidențiale. Într-o conferință de presă, premierul României, a fost întrebat de reporterul Alba24.ro, dacă va candida el pentru funcția de președinte.

De asemenea a fost întrebat dacă PSD l-ar putea susține pe Mircea Geoana în cursa pentru funcția de președinte.

Declarația premierului Ciolacu poate fi urmărită pe video-ul de mai jos, de la minutul 12.00.

Ce a spus Ciolacu despre Mircea Geoana

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, referindu-se la posibilitatea ca PSD să îl susţină pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, că acesta a spus că nu doreşte să fie susţinut de Partidul Social Democrat.


„Domnul Mircea Geoană a spus că nu doreşte să fie susţin de PSD”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat de reporterul alba24.ro, dacă personal l-ar susţine, preşedintele PSD a răspuns: „Eu nu pot să fac altceva decât ce hotărăsc împreună cu colegii mei”.

Ce a spus despre o posibilă candidatura la prezidențiale

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a reiterat faptul că o decizie va fi luată după alegerile din data de 9 iunie.

„Fiind preşedinte de partid, este normal ca abordarea mea corectă faţă de colegi şi faţă de români este întâi să vedem rezultatele de la alegerile de pe data de 9, iar pe urmă, tot împreună cu colegii mei, o să luăm cea mai bună decizie. (…) Ce pot să vă spun cu certitudine: este exclusă varianta ca Partidul Social Democrat să nu aibă un candidat”, a afirmat acesta.

De asemenea, reporterul alba24.ro l-a întrebat despre varianta unui candidat comun PNL-PSD la prezidenţiale, preşedintele PSD a arătat că „în politică, dacă vrei să ai şi performanţă, trebuie să ştii să laşi uşile deschise pentru orice discuţie”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 01.06.2024 at 12:08

    Puteţi candida câţi vreţi, la noi preşedintele se pune de alţii, cum a mai fost şi până acum. Aşa că poţi spune ce vrei, dacă nu eşti în cărţi tot deageaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax