Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Mari surprize aduse de noul SUV Duster, anul viitor. Cum arată modelul cu 7 locuri Grand Duster

Publicat

dacia grand duster SUV-ul Dacia Duster ar putea include anul viitor un nou model cu şapte locuri, iar pe lângă schimbările pe care le-ar putea primi s-ar afla şi un nou nume: Grand Duster, dezvăluie Autoexpress.

Dacia a depășit patru milioane de vânzări de mașini la nivel mondial din anul 2004. Planurile Dacia includ un nou Duster, iar, pentru a valorifica mai bine piaţa SUV-urilor aflată în continuă creştere, o versiune mai mare şi mai practică, cu şapte locuri, eventual sub denumirea „Grand Duster”, va sosi anul viitor.

Grand Duster urmează să adopte un nou aspect, cel puţin la exterior. Imaginile exclusive publicate de Autoexpress, ne arată un SUV a cărui forme au fost „îndulcite” faţă de aspectul oarecum pătrăţos al actualului model cu cinci locuri. Astfel putem remarca un corp mai elegant, dar care îşi păstrează robusteţea.

Pentru a menţine costurile cât mai mici, Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, dar cu un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune.

Versiunea cu şapte locuri va măsura în jur de 4,7 metri lungime – cu 20 cm mai lung decât un Duster standard. Totodată, versiunea standard este de aşteptat să crească cu aceeaşi lungime, până la aproximativ 4,3 metri, scrie Autoexpress.co.uk.

Capacitatea de încărcare de pe ambele versiuni va crește, de asemenea, la 500 litri pentru modelul cu cinci locuri și mai mult de 650 de litri, pentru Grand Duster, cu al treilea rând de scaune pliate.

sursa: realitatea.net, autoexpress.co.uk

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax