Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Marile proiecte ale primarilor din județ, dezbătute cu vicepremierul Paul Stănescu, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Vicepremierul Paul Stănescu a avut vineri o întâlnire de lucru cu primarii din județul Alba pe tema activităților derulate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP). S-a discutat despre PNDL 1, PNDL 2, lucrările pe CNI și ANL. 

La întâlnire au participat vicepremierul Paul Stănescu, prefectul Dănuț Hălălai, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, deputații Florin Roman și Ioan Dîrzu, primari din județ și alți reprezentanți ai administrației locale și centrale.

„A fost o întâlnire de lucru reușită. Am discutat lucruri și ce nu am rezolvat aici să le putem rezolva împreună cu domnii parlamentari. (…) Dau exemplu heliportul de la Câmpeni. Înțeleg pentru Munții Apuseni e o mare problemă, cele două spitale deservesc toată zona și ne-am propus împreună să rezolvăm această problemă. Au fost probleme pertinente, probleme care depind de administrația publică locală și centrală și sperăm să găsim soluții la toate aceste probleme”, a declarat Paul Stănescu.

Vezi și VIDEO: Heliport la Cîmpeni pe un teren care va fi expropriat. Întâlnire la Alba Iulia cu ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, președintele Comisiei de Administrație Publică Locală, a ținut să îi mulțumească ministrului Stănescu pentru colaborarea onestă între Guvern și comisie.

„Deși suntem de culori politice diferite, pot să vă spun că în ceea ce privește relația noastră a fost una corectă, pe o <limbă administrativă>. Cred că trebuie să îi mulțumesc domnului ministru și pentru modul corect în care a tratat județul Alba, fără culoare politică”, a declarat Florin Roman.

Citește și LISTA investițiilor aprobate de Guvern pentru județul Alba. Peste 620 milioane de lei, pentru modernizarea infrastructurii locale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax