Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Marșul „Respect în Trafic”: Peste 400 de motocicliști, prezenți sâmbătă, la Alba Iulia. Programul evenimentului

Publicat

Marșul „Respect în Trafic” – etapa a II-a, un eveniment adresat tuturor motocicliștilor, are loc sâmbătă, 13 mai. Peste 400 de motocicliști au ajuns, în jurul orei 16:10, la Alba Iulia, în parcarea din fața stadionului municipal.  

De la Alba Iulia, bikerii vor pleca spre Cugir și Sebeș. 

„Campania se adresează conducătorilor de autovehicule în sensul conştientizării acestora, că în trafic se află şi conducători de vehicule pe două roţi.

Scopul campaniei este de reducere a numărului de accidente rutiere în care sunt implicaţi participanţii la trafic din această categorie.

Acest eveniment se va desfășura în două etape, în două weekend-uri succesive. În prima etapa (5-6 mai), au fost cuprinse județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Bihor și Bekes din Ungaria.

În a doua etapă, pe 13 mai, traseul marșului moto va parcurge județele Cluj și Alba.

Pe raza de desfășurare a etapei II, evenimentul „Respect în Trafic” va fi realizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj/Alba, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj/Alba și nu în ultimul rând primăriilor din orașele Cluj-Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Sebeș și Cugir”, au transmis organizatorii evenimentului.

Adunarea a fost 11:00 în parcarea Emerson – Cluj-Napoca, iar plecarea în coloană la ora 12:00.

Programul evenimentului:

  • ora 12:00 – Cluj Napoca – Parcare Emerson
  • ora 13:30 – Turda – Parcul municipal Turda
  • ora 15:30 – Aiud – Str. Iuliu Maniu
  • ora 16:30 – Alba – Iulia – Parcare Stadion Cetate
  • ora 18:00 – Cugir – Piața Consiliul Europei
  • ora 19:15 – Sebeș – Închidere marș moto

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Respect ivul

    sâmbătă, 13.05.2023 at 21:03

    Daca tot pretindeti respect ar trebui sa-l si acordati celorlalti actori din spatiul public, conducatori auto, pietoni si cetateni in general, ma refer la esapamente conforme, ture in miez de noapte prin centrul oraselor cu acc la max etc etc stiti voi mai bine

  2. Respect”

    sâmbătă, 13.05.2023 at 22:08

    Ironic ca la plecarea din parcarea stadionului a trebuit sa astepte o ambulanta cu girofarele pornite 5 minute ca sa poata iesi din statia de salvare in timp ce coloana de motociclisti care pretind respect se turau si hilizeau unul dupa altul fara ca unul sa aiba decenta sa opreasca sa lase ambulanta in drumul ei catre cineva care avea nevoie de ea. Mi-e rusine ca din impozitul platit de noi albaiulienii se iroseste pe astfel de evenimente ca unii sa se distreze si sa se simta bagati in seama. Rusine primariei ca sustine astfel de evenimente. Cu mult “ReSPeCt”!

  3. facsimil

    duminică, 14.05.2023 at 00:57

    abia aștept motocicletele electrice. abia atunci se va înfăptui respectul în trafic.

  4. Unchiu

    miercuri, 17.05.2023 at 14:12

    Nu m-a deranjat că a trebuit să aștept după colegii mei în trafic, chiar deloc, dar faptul că ambulanța cu girofarurile pornite a așteptat mă face să mă gândesc mai mult la prioritățile noastre. V-ați întrebat dacă ambulanța care ieșea din secție mergea după cineva drag vouă, iar viața celui drag depindea exact de acel moment? Îmi doresc ca administrația municipiului să aibă parte de același tratament. Ne-ați spus că încercăm să reducem poluarea, iar voi organizați marșuri cu motoare și tiruri, dar stati acum organizati raliuri, sunteti incredibili. Pentru o secundă mi-aș dori ca funcționarii publici să înțeleagă întru totul ce înseamnă poluarea înainte să supună orașul la așa ceva. Vă rog din suflet, nu mai angajați nepoți, prieteni sau prietene care, înainte să ia decizii inconștiente, stau pe YouTube, beau o cafea și iau o decizie în grabă, fără să cântărească repercusiunile sau greutatea acesteia. Ar trebui să venim la voi când copiii, părinții, prietenii sau străinii suferă din cauza poluării. Cu ocazia asta, îmi pun motorul la vânzare, doar ca să nu fiu asociat cu ignoranța și lipsa de bunătate. Abia aștept să mă mut din orașul vostru sau poate ar trebui să-mi pun ambiția și să ajung în locul vostru, doar din simplul motiv că mi-a ajuns să văd cum promiteți și ciupiți bani pentru că-i evident și stați toată ziua la cafele. Nu vă voi aplica același tratament, pentru că nu sunt un tiran cu colegii mei din oraș. Sunt capabil să înțeleg că ne dorim respect în trafic, dar logic ar fi ca respectul pe care îl dorești să fie pe merit.

    Reparați orașul.
    Reduceți poluarea.
    Plantați copaci.
    Nu mai furați, că ne-am prins de mult, dar închidem un ochi.
    Aveți grijă de oameni și de străzi.

    Toată situația îmi aduce aminte de o poveste interesantă cu un personaj aparte. Voi sunteți Iuda, iar noi suntem Iisus. Ne vindeți pentru niște mărunți. Nu ofer respect doar celui care îl merită, iar voi, dragii mei, ați tras paie mai mici. Probabil nu o să citiți acest comentariu pentru că este prea lung și necesită atenție, ceea ce vă lipsește. O zi bună colegilor mei din oraș și de pe planetă. Chiar sper să nu fim prieteni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax