Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mașină confiscată după ce pasagerii au aruncat gunoi pe marginea drumului. Cum au fost găsiți de Poliție

Publicat

Au aruncat gunoi din mașină, într-o parcare pe marginea drumului și au rămas fără autoturism. S-a întâmplat la Bihor, unde astfel de locații sunt monitorizate video.

În total, luna trecută, în județul Bihor au fost surprinse, cu ajutorul camerelor mobile de supraveghere, patru persoane care au aruncat deșeuri la marginea drumurilor județene, a anunțat Consiliul Județean.

Acestea au fost identificate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și sancționate de Garda de Mediu – Comisariatul Județean Bihor cu amenzi în valoare totală de 70.000 lei. Uneia dintre persoanele amendate i-a fost indisponibilizat autovehiculul, potrivit sursei citate.

În acest din urmă caz, un reprezentat CJ Bihor a dat detalii pentru bihoreanul.ro.

”Mașina a fost confiscată deoarece fapta a fost surprinsă în flagrant”, a declarat Bianca Firezar, consilier în cabinetul președintelui CJ Bihor, pentru sursa citată.

În imaginile video se observă un autoturism Volkswagen și o femeie care aruncă deșeuri în iarbă. În urma anunțării unui echipaj de Poliție aflat în zonă, practic acesta a realizat un flagrant.

Potrivit CJ Bihor, camerele video sunt amplasate aleatoriu în parcări de pe drumurile județene, fie la sesizarea autorităților locale, fie în urma observațiilor agenților de poliție din teren. În acest mod se dorește descurajarea persoanelor care depozitează ilegal deșeuri și, implicit, menținerea curățeniei în județul Bihor.

Camerele de supraveghere au fost achiziționate de Consiliul Județean Bihor și puse la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și a Gărzii de Mediu. Cele patru camere video permit identificarea persoanelor și a autovehiculelor, inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile.


În paralel cu drumurile județene, sunt monitorizate și parcările de pe drumurile naționale din județul Bihor. Au fost montate 9 camere de supraveghere video în cinci parcări unde se aruncă cel mai frecvent deșeuri.

În Alba, nu sunt utilizate astfel de camere video de supraveghere, cel puțin în zona drumurilor județene. Însă cei care sunt surprinși că aruncă deșeuri sunt sancționați.

sursă imagini: Consiliul Județean Bihor

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    luni, 06.06.2022 at 19:14

    Felicitări

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax