Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO VIDEO Mașină din Alba, implicată într-un ACCIDENT MORTAL în Sibiu. Două persoane DECEDATE după impactul cu un camion

Publicat

YouTube video

Două persoane aflate într-un automobil înmatriculat în Alba au decedat miercuri dimineața, într-un grav accident rutier petrecut pe DN 1, în localitatea Scoreiu, în apropierea intersecției cu DN 7C, din județul Sibiu.

UPDATE 9.36: Potrivit ISU Sibiu, cele două persoane decedate sunt șoferul autoturismului, care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 50 de ani din Sebeș și o femeie de 47 de ani tot din Sebeș aflată pe locul stânga spate.

Totodată, sunt rănite 3 persoane: o femeie de 26 ani din Sebeșel și un bărbat de 42 de ani din Aiud, pasageri în autoturism și soferul camionului (42 de ani, din Racovița).

Știrea inițială

Din primele informații furnizate de IPJ Sibiu, șoferul unui autoturism care circula spre Brașov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a intrat în coliziune cu un camion (condus de un bărbat de 42 de ani din Racovița), informează românia24.ro.

În urma impactului puternic, șoferul autoturismului și încă o persoană au decedat. De asemenea, încă două persoane din mașină au fost rănite.

Potrivit ISU Sibiu la faâa locului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Două persoane au rămas blocate în autoturism, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Când echipele de intervenție au ajuns la fața locului, una dintre victime era din păcate decedată, iar  o femeie se afla  în stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru femeie, fiind declarat decesul.

Alte două persoane de sex masculin cu multiple traumatisme primesc îngrijiri medicale.

Traficul rutier în zonă este ușor îngreunat, polițiștii rutieri fac eforturi pentru a asigura circulația altervativă a vehiculelor. Revin cu informații.

sursă informații: românia24.ro. 

sursă video sibiuindependent.ro

sursă foto: ISU Sibiu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax