Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Măsuri luate de Primăria Alba Iulia la podul rupt de lângă Electrica, în șanțurile exterioare ale Cetății. ACCES oprit

Publicat

YouTube video

În urmă cu câteva zile, un cetățean din Alba Iulia s-a rănit după ce a căzut cu piciorul într-o gaură apărută în puntea podului din apropierea parcului de joacă de la Electrica.

Podul și puntea sunt într-o stare avansată de degradare de luni bune, dar până în momentul de față s-a intervenit superficial asupra structurii. Mai exact, când balustrada s-a rupt, meșterii primăriei au bătut câteva șipci pentru a o repune în pozitie verticală.

După ce bărbatul s-a rănit, Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar, a venit cu mai multe precizări și a declarat că asupra podului trebuie luate măsuri urgente.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Podul de acces în Cetatea Alba Carolina dinspre Electrica, o adevărată capcană pentru trecători

pod electrica

Acesta declara: ”(…) acești câțiva metri de pod au fost discutați ca o necesitate imediată, de ceva timp. Se pare că uneori teoria aduce devălmășie practică, iar asta poate duce chiar la ceva tragic. Vă spun clar: o să urmăresc cine n-a înțeles limba română și faptul că urgent are un singur înțeles – imediat!”.

Problemele din Cetate și din oraș au o miză mult mai mare. Imediat după preluarea atribuției de viceprimar cu atribuții de primar, Paul Voicu a început o ”revoluție” în Primărie. În acest sens a impus angajaților o serie de măsuri disciplinare, de la respectarea programului de lucru și verificarea activității fiecărui angajat.

Mai mult, acesta s-ar fi exprimat în cadrul unor ședinte operative că a venit vremea să se termine cu haosul din ultimii ani din Primăria Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: Act de vandalism sau neglijența autorităților din Alba Iulia? Balustrada podului de la Electrica s-a rupt

pod electrica

Săptămâna asta au fost luate și primele măsuri asupra podului: circulația și accesul în Cetate, pe pod au fost oprite. Mai exact, accesul pe pod a fost blocat de o bandă a poliției locale și poarta de la intrarea în Cetate a fost închisă cu cheia.

pod electrica

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax