Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Melodie de petrecere lansată de o tânără din Sebeș. Piesa s-a viralizat rapid. A ajuns la 25.000 de vizionări în 48 de ore

Publicat

O tânără din Sebeș, absolventă a Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia face furori pe YouTube cu prima ei piesă. 

La numai 20 de ani, Alexandra Cotruș a lansat melodia de petrecere intitulată „Seara Mare”, care s-a viralizat rapid și a reușit să strângă, în mai puțin de 48 de ore, peste 25.000 de vizuaizări.

Alexandra a declarat pentru Alba24 că are de gând să lanseze mai multe melodii și chiar lucrează la un prim album de muzică de petrecere.

YouTube video

Aceasta a început încă de când era foarte mică să cânte. Mai exact și-a lansat cariera de interpret la vârsta de 14 ani, atunci când a început să meargă la diferite evenimente alături de formația ei.

În prezent Alexandra cântă alături de formația Activ Music.

Fiind întrebată de reporterul alba24.ro ce a îndemnat-o să aleagă această carieră, Alexandra a spus: „Cel mai bine mă simt când merg să cânt la petreceri. Momentele în care lumea din jurul meu se distrează pe muzica mea sunt cele mai satisfăcătoare, mă încarcă cu energie și pozitivitate.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu

    sâmbătă, 22.04.2023 at 07:21

    O manea obisnuita, cu un text pueril si cam atat. Cred ca a fost vizializata asa de mult la inceput pentru ca e prima ei piesa pe youtube. Cred ca se rusineaza Liceul de Arte ca elevii ei dupa asa de mult studiu de buna calitate a ,,dau pe manele,, ieftibe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax