Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mesajul dur al șefului secției ATI de la Spitalul din Alba Iulia, pentru cei care nu cred în COVID-19

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFTd1IsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Șeful secției ATI a Spitalului Județean din Alba Iulia, doctorul Silviu Tuzeș, le-a transmis un mesaj dur celor care nu cred în existența noului coronavirus și care cu îndârjire iau în derâdere pandemia care afectează grav întreaga planetă.

”Să vină să vadă pacienții care nu pot respira și apoi o să își dea singuri seama”, le transmite doctorul din Alba Iulia celor care nu cred în virus. 

Citește și ALBA: 12 cazuri noi de COVID-19 în județ, în ultimele 24 de ore. LISTA localităților din care provin persoanele infectate

Mai mult de atât, acesta a declarat că relaxarea socială a dus la înmulțirea cazurilor pozitive de coronavirus și automat la pacienți cu forme grave care ajung pe paturile din ATI. 

„Relaxarea asta socială a dus la înmulțirea pacienților pozitivi COVID-19 la nivelul țării noastre. Implicit acest lucru duce la creșterea numărului de pacienți COVID cu forme grave și extrem de grave care din păcate se pot solda cu deces. 

Sunt trei lucruri extrem de simple și extrem de fiabile: trebuie să purtăm o mască, trebuie să păstrăm o distanță socială și nu trebuie să ne aglomerăm.

De asemenea, trebuie să avem o igienă corespunzătoare, să ne spălăm pe mâini”, a declarat dr. Silviu Tuzeș, medic-șef Secția ATI.

Citește și O tânără însărcinată, din comuna Cetatea de Baltă, infectată cu noul coronavirus, a DECEDAT la Spitalul din Alba Iulia

Mai mult, întrebat de reporterul Alba24.ro, ce mesaj are pentru cei care nu cred în existența noului coronavirus, doctorul Silviu Tuzeș a declarat:

„După ce îți moare o pacientă de 33 de ani, care nu se poate ventila, care are o bronho-pneumonie bilaterală cu COVID-19, le transmit celor care nu cred în virus să vină să vadă ce se întâmplă cu pacienții aceștia care nu pot respira din cauza viruslui și apoi o să își dea singuri seama, Păcat că trebuie să trecem prin asta ca să înțelegem că trebuie să avem grijă de noi”, a mai precizat șeful secției de ATI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. dolfi

    sâmbătă, 08.08.2020 at 14:06

    poate ca daca ati filma ce se intampla cu cei in stare grava (sigur, cu cenzurarea fețelor sau a altor elemente de identificare), cetatenii care nu-si folosesc creierul din dotare, vor intelege gravitatea situatiei.
    Prin filmat ma refer la AUDIO si VIDEO!!!

  2. paul

    sâmbătă, 08.08.2020 at 15:30

    Coronavirus exista cu adevarat! nu toata populatia trebuie sa-l faca! nu toti pacientii rezista la tratamentul experimental! testele fals-pozitive ii aduc pe unii la ati, de vina este incompetenta si nepasarea celor care scriu rezultatele testelor, apoi contaminarea probelor ca rezultat al nepasarii! rugam distribuiti icoana covid-19!

  3. pensionar

    sâmbătă, 08.08.2020 at 15:49

    Cred ca dldoctor are dreptate.Dar de 30 ani nu se face educatie sanitara, care acuma arata valoarea lui in pandemii.Degeaba ma feresc eu, cat pot, daca uni nici acuma nu folossc masca, arunca masca folosita pe drum, sticle, de bere, gunoi, etc, ca lipseste EDUCATIA GENERALA SI DE SANATATE.In Japonia, Corea de Sud, de ce fac curat copiii la scoal, si respecta regulile de igena si, civilizatie????Ca asa sunt educati.Dl doctor, citeam ca -LUMEA SE SCHNBA PRIN EXENPLU PERONAL, NU PRIN OPINIA TA.(Paulo Coelho)La noi lipsste,din pacate.

  4. Rusinea

    sâmbătă, 08.08.2020 at 16:13

    Manelisti inculti si betivi, nu cred ca acest virus le poate fi fatal !

  5. eu

    duminică, 09.08.2020 at 15:30

    Dle doctor nu trebuie sa ne convingeti , nu suntem handicapați, dar înainte de toate puneti decenii doctori sa isi faca treaba , sa se păzească si sa primească pacienții la urgente nu sa astepte testul de covid 19 pentru ca onu apendice performant, un infarct sau un simplu abcces nu așteaptă 6 ore după test(caz fericit) si bietul pacient ajunge la dumneavoastră la ATI in cel mai bun caz daca nu probabil decedeaza. De ce nu ridicați si problema aceasta. De ce ne intoxicati cu Covid 19. Exista suntem conștienți dar tot mai conștienți suntem ca mor oameni nevinovati ca colegii dumneavoastră respecta protocoale nu jurământul privind sănătatea semenilor mai presus de orice. Bolile cronice peste cca 1 an ii va deci ma pe cei bolnavi care de frica si conștienți fiind de virus au ales să stea acasă dar oare nu o sa fie victimele colaterale ale acestui covid. Dar tratati bolnavii normali care au existat ca suntem noi deocamdată, părinții noștri si apoi vedeti cum stati cu convingerea. Dumnezeu să aibă grijă de toți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax