Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO Mesajul emoționant al unui pacient al Spitalului din Aiud pentru medicii care i-au salvat viața: M-am născut a doua oară

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF1c2QsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


”M-am născut a doua oară, mulțumesc întregului personal al Spitalului din Aiud și lui Dumnezeu – cei care m-au readus la viață”, este mesajul plin de emoție postat de Emil Ficior, un bărbat de 39 de ani, din Ocna Mureș, care a ajuns în stare gravă pe secția ATI, după ce a luat COVID.

Am stat de vorbă cu Emil, în timp ce aștepta să i se facă externarea din spital. În mesajele pe care le-am schimbat ne-a spus că acum se simte bine, dar asta datorită celor care i-au salvat viața. 

Emil nu credea în COVID, nici nu știe exact de unde a contactat virusul. 

La un moment dat, au început să îl doară articulațiile, să aibă o stare de somnolență și să aibă saturație mică. Trebuia să iasă pe balcon pentru a putea avea aer, ne-a povestit acesta.

A stat în starea în care se afla timp de aproape 4 zile, nu a mers la medic, iar starea s-a agravat. Când într-un final a fost văzut de medicul de familie, acesta l-a trimis să își facă un test COVID.

Însă, nu a mai apucat să știe rezultatul testului de a doua zi, că starea sa de sănătate s-a agravat foarte tare.

În data de 7 aprilie a fost depistat pozitiv, dar și internat pe secția ATI a spitalului din Aiud. Două zile mai târziu, bărbatul era conectat la aparatele de oxigen, din cauza faptului că nu putea respira fără ajutorul acestora.

În starea în care era, a reușit să facă un live video pe Facebook, în care le-a transmis celor care îl urmăreau să aibă grijă de ei și să nu mai ia în glumă virusul.

”Nu am crezut în COVID”, spunea bărbatul în timpul live-ului, cu masca de oxigen pe față.

14 zile mai târziu, bărbatul a postat un mesaj de mulțumire pentru cei care i-au salvat viața.

”Mulțumesc întregului personal al Spitalului din Aiud, ATI, infirmiere, asistente, care și-au dat silința să ne țină în viață”, ” nu am cum să mă răsplătesc toată viața mea, spun doar atât, că mulțumesc că ați fost alături de mine”.

”Încă o dată vă spun medicii și toți de aici fac tot ce pot pentru a ne salva, veniți la timp și nu stați acasă că poate o să vă fie fatal”, și-a încheiat bărbatul mesajul de mulțumire pentru cei care i-au salvat viața.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax