Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Micii voluntari de la RotaKids Alba Iulia fac decorațiuni de Crăciun pe care le vor vinde de 1 Decembrie. Ce fac cu banii

Publicat

Copiii de la RotaKids Alba Iulia au început pregătirile pentru 1 Decembrie. Aceștia vor realiza decorațiuni de pus în brad, pe care le vor vinde, cu prilejul Zilei Naționale, apoi vor folosi banii pentru fapte bune de sărbători. 

”Se apropie Ziua națională a României și Sărbătorile de iarnă, așa că membrii RotaKids s-au pus pe treabă!

Spiriduși harnici și iscusiți, și-au reluat bunele obiceiuri de a crea cu mânuțele lor frumoase decorațiuni gata de pus în brad și magneți în culorile tricolorului.

 

Toate produsele vor fi disponibile la standul comun RotaKids cu Interact pe 1 Decembrie în Cetatea Alba Carolina, iar sumele obținute din vânzarea lor vor finanța viitoare acțiuni ale Clubului RotaKids!

Vă așteptăm cu drag să le luați acasă, sprijinind astfel activitatea micilor voluntari!

Împreună dăm valoare implicării în comunitate!

Mulțumim Clubului Cu copiii la povesti pentru găzduirea activității creative și mămicilor RotaKids pentru plăcinte și gogoși!” au transmis reprezentanții RotaKids.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax