Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Mihai Coșer la radio Alba24.ro: Ce a spus despre administrația Hava și cum gestionează Gabriel Pleșa Primaria Alba Iulia

Publicat

Fostul purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, a fost prezent la Radio Alba24.ro, alături de jurnalistul Emil Pojar. 

Acesta a vorbit despre regretele pe care le are legate de perioadă în care a fost activ în primărie, dar și despre viitor. 

De asemenea a discutat și despre Mircea Hava, omul și primarul Hava.

Însă, accentul în discuția celor doi a fost pus pe actuala administrație. O administrație care are în lucru cel mai greu proiect din ultimii ani de la Alba Iulia: mobilitatea urbană.


Cu un oraș asaltat de șantiere, Coșer a spus că momentan nici un candidat pentru fotoliul de primar nu are un plan concret pentru a readuce lucrurile la normal.

Mai mult de atât acesta a spus că în viitor, pe scena politică locală se vor întâmpla o serie de schimbări importante. Schimbări preconizate de multe persoane și care deja fac parte din ”folclorul local”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 16.11.2023 at 12:24

    Nostalgicule, nu ne-ai spus ce înseamnă readucerea lucrurilor la normal ? Dacă nu şti ce să spui despre acest lucru, nu mai bate câmpii. Nu înseamnă că dacă ai hălăduit prin Primărie poţi să te exprimi pentru orice situaţie, fără a motiva aşa ceva.

  2. Ovidiu Muntean

    joi, 16.11.2023 at 13:13

    Cu un oraș asalatat de

  3. unu

    joi, 16.11.2023 at 14:38

    Din titlul articolului reiese ca a spus multe, din continutul articolului reiese ca au vorbit 1 minut si gata. ati luat-o pe urmele OTV

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax