Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mijlocul de transport al politicienilor: Naşul, Mircea Geoană, a venit la nuntă în Alba Iulia cu elicopterul

Publicat

Bătrânul autovehicul pe patru roţi a devenit un mijloc de transport demodat şi ineficient, mai ales pentru politicienii şi oamenii de afaceri care doresc să scurteze cât mai mult timpul pierdut între două destinaţii, atunci când îşi onorează întâlnirile de pe agendele personale. Şi cum prea puţini dintre edilii cu portofele doldora de „obligaţii” au rău de înălţime, rapidul elicopter este din ce în ce mai preferat de aceştia.

După ce la începutul lunii iunie, preşedintele PSD, Marian Vanghelie a sosit la nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judetean Buzău, Victor Mocanu, cu un elicopter, sâmbătă a fost rândul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, să facă un drum la „înălţime”.

Un cititor ne-a transmis recent o filmare, făcută din apropierea Liceului Militar „Mihai Viteazul”, cu un elicopter care a aterizat, sâmbătă, în jurul orei 13.30 pe terenul din curtea instituţiei de învăţământ. Până aici totul relativ normal pentru un oraş cu speranţe de Capitală, doar că, la scurt timp, un alt colaborator Alba 24 ne-a adus la cunoştinţă o altă filmare, pe care era imortalizată plecarea din incinta Liceului Militar a convoiului de maşini în care se afla Mircea Geoană şi soția acestuia, Mihaela. Este vorba despre aceleaşi maşini, un Mercedes şi un BMV, cu care cei doi soţi au circulat, alături de echipele de protecţie din cadrul SPP, pe toată perioada cât au stat în Alba Iulia.

Nu a fost greu să deducem că nu este vorba doar de o coincidenţă, la fel cum nu este greu de înţeles de ce preşedintele Senatului a ales acest mijloc de transport: este în „trend”, este rapid şi din ce în ce mai la îndemâna politicienilor. Reamintim că, în luna ianuarie a acestui an, preşedintele Traian Băsescu a fost preluat de un elicopter direct de pe DN1 împreună cu soţia sa, pentru a evita traficul infernal care era la acea oră pe ruta Braşov-Valea Prahovei. Şeful statului se întorcea de la un Revelion pe care l-a petrecut alături de Emil Boc, Gheorghe Ialomiţianu, Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu.

Dacă aşa stă treaba în politică, de ce nu ar profita şi social-democratul Mircea Geoană de aceste privilegii? Că doar nu de multe ori e naş la Alba Iulia.

Vă prezentăm cele două filme.

[media id=400 width=320 height=240]

[media id=387 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax