Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Ministrul Bode, întrebat dacă inaugurarea lotului 1 al autostrăzii A10 este electorală: Nu are legătură cu Moș Nicolae

Publicat

Deschiderea lotului 1 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, după șase ani de la demararea lucrarilor, a culminat cu o declarație de presă a constructorilor și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode. În timpul discursului, Bode a făcut o serie de declarații politice legate de realizările guvernului liberal și ce planuri de viitor pentru următorii patru ani are Guvernul PNL.

Însă, la sfârșitul discursului ministrului Bode, reprezentații guvernului au spus că a fost o declarație și nu o conferință de presă și că jurnaliștii prezenți nu pot pune întrebări. 

Reporterul alba24.ro l-a întrebat pe ministrul Bode de ce mobilizarea a fost exemplară doar în ultimele săptămâni și de ce inaugurarea lotului a fost realizată cu doar trei zile înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Pentru câteva secunde, ministrul Bode părea că a vrut să răspundă de ce mobilizarea a fost semnificativă doar în ultima vreme, dar s-a oprit și a precizat că a explicat în timpul discursului cum și de ce s-a realizat mobilizarea.

VEZI ȘI: LIVE VIDEO: DECLARAȚII și explicații la deschiderea Lotului I al Autostrăzii Sebeș-Turda. Este prezent ministrul Transporturilor

”V-am explicat de ce, s-au mobilizat, am făcut o declarație de presă…”, a spus ministrul Bode.

Mai mult de atât, acesta a mai spus că inaugurarea: ”nu are legătură cu Moș Nicolae”.

Pentru a stinge momentul stânjenitor, mai multe persoane din staff-ul ministrului au început să aplaude răspunsul dat de acesta. Printre cei care au aplaudat s-a aflat și prefectul de Alba, Nicolae Albu.

Mai multe voci politice au acuzat Guvernul PNL că în ultima perioadă au început o serie de inaugurări electorale.

Miercuri, a fost dată în folosință o bucată din centura municipiului Bacău, eveniment la care au participat președintele României, Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, ministrul Lucian Bode, miniștrii Ion Ștefan și Mircea Fechet. De asemenea, în mai toate șantierele din țară, în ultimele săptămâni se pare că constructorii s-au mobilizat, o parte dintre lucrări fiind postate pe pagina de Facebook a CNAIR.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax