Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ministrul Cuc, la nodul rutier de la Sebeș, de pe A10: Unde lucrează constructori români, lucrurile merg bine, unde nu, nu

Publicat

Ministrul Răzvan Cuc a vizitat vineri după amiază nodul rutier de la Sebeș al autostrăzii A10 unde a declarat că lucrurile merg bine pe șantiere pe care lucrează constructori români și că nu la fel se întâmplă pe alte șantiere. Acesta a lăudat modul de lucru al constructorilor de la Bacău și Borș și a spus că străinii care lucrează la autostrăzile din țară ar trebui să meargă acolo să se inspire. 

„Iată că așa cum am promis, suntem tot pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda, la nodul de la Sebeș. Așa cum am promis, voi sta pe aceste șantiere pentru a mă asigura că așa cum a promis constructorul, la sfârșitul acestui an vom putea circula pe lotul 1. Se lucrează și la teresamente și la structuri, dar, încă o dată, este loc și de mai bine. Am văzut că acești constructori s-au obișnuit ca în momentul în care vin pe șantier, le dau o doză suplimentară de energie și se mobilizează mult mai bine. Dacă asta este cheia succesului pentru a finaliza toate loturile de autostrăzi din România în timp, atunci o să fiu tot timpul pe un lot de autostradă ca să văd cum lucrează”, a spus Răzvan Cuc.

Acesta a adăugat că pe șantierele pe care lucrează constructori români, lucrurile merg mai bine.

„Acolo unde lucrează firme românești, lucrurile se mișcă rapid. Constructorii vor să termine înainte de termenele contractuale pentru că este mult mai profitabil pentru ei… ce pot să vă spun (…) O să iau constructorii care nu reușesc să se mobilizeze și să termine lucrările așa cum trebuie, în termenele contractuale și în banii care li s-au alocat, să îi duc pe șantierele de la Bacău, al lui Umbrărescu, la Trameco de la Biharea – Borș, să stăm un pic de vorbă să vedem cum unii reușesc în timp util și fără claim-uri să își facă aprovizionarea și să învețe și ei că se pare că românii au cheia succesului și alții nu au cheia succesului” a adăugat Cuc.

În momentul de față, potrivit ministrului, pe lotul 1 al Autostrăzii A10 lucrează în prezent aproximativ 200 de utilaje. Răzvan Cuc a anunțat că săptămâna viitoare va reveni atât pe lotul 1 cât și pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda.

Ministrul Transporturilor se află pentru a doua zi consecutiv în județul Alba, pentru a supraveghea lucrările de pe cele două loturi nefinalizate ale Autostrăzii Sebeș-Turda. Acesta a rămas peste noapte în zonă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax