Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Eduard Hellvig la Alba Iulia. „CJ Alba a ratat o șansă de atragere de fonduri europene în acest județ”

Publicat

Ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, s-a aflat vineri la Alba Iulia, unde a participat la o conferință de presă organizată la sediul PNL Alba. Hellvig susține că dorește să continue proiectele care au fost începute și care au interes atât pentru comunitatea locală, cât și pentru dezvoltarea economică și locuri de muncă. Pe de alte parte, ministrul arată cu degetul înspre președintele CJ Alba, care nu s-a preocupat de atragerea eficientă a fondurilor europene.

Cu alte cuvinte, ministrul este dispus să susțină continuarea proiectelor începute la Alba Iulia sub umbrela PDL și care ar putea fi preluate, după câștigarea alegerilor, de către USL. Hellvig se declară prieten cu viitorul primar al USL, Călin Potor și susține că acesta este unul dintre motivele pentru care revine la Alba Iulia.

Ministrul este de părere că, la nivel de Consiliu Județean, capacitatea de absorbție a fondurilor europene este redusă: „în prezent, în Alba avem de a face doar cu 4 programe prin POR. Eu cred că s-a ratat o șansă importantă de atragere de fonduri europene în județul Alba și asta e responsabilitatea, cu precădere, a președintelui care a condus această administrație, pentru că, dacă de exemplu la Oradea primarul care a fost în Opoziție, a putut să obțină 32 de proiecte pentru comunitatea lui, eu cred că președintele CJ Alba avea responsabilitatea majoră să se preocupe pentru a putea atrage resursa bugetară de la fondurile europene. Este important să se înțeleagă că atât primarul, cât și președintele de Consiliu Județean nu are o responsabilitate față de partidul pe care îl promovează acolo, ci are o responsabilitate față de întreaga comunitate, fie că îl votează sau nu”.

Vedeți mai jos, integral, declarațiile ministrului Dezvoltării, la Alba Iulia:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andone

    duminică, 03.06.2012 at 20:44

    Amice o sa vedem peste o saptamana ca amicul tau va sta pe TUSA, MATALE ai venit sa ii faci campanie electorala daca esti sincer

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax