Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ministrul Educației: Vom face propunerea, eventual, de vaccinare prioritară a educatorilor și învățătorilor

Publicat

YouTube video

Ministerul Educației ar putea face, “eventual” propunerea de vaccinare prioritară a educatorilor și învățătorilor, “pentru a fi corelată cu (…) prioritatea acordată grădinițelor și învățământului primar”, în vederea redeschiderii, a spus noul ministru Sorin Cîmpeanu, la începutul acestei săptămâni, pentru Aleph News. 

“Deja încadrarea personalului din școli în cea de-a doua grupă de prioritate este un lucru important, demonstrează atenția acordată educației.

Vom lua în considerare, împreună cu personalul specializat responsabil de vaccinare – pentru că nu Ministerul Educației are această responsabilitate -, dar vom face propunerea eventual de vaccinare prioritară a educatorilor și învățătorilor, pentru a fi corelată cu ceea ce tocmai am spus, prioritatea acordată grădinițelor și învățământului primar.

În grădinițe și învățământul primar, apropierea cadru didactic-elev este cea mai importantă în raport cu celelalte forme de învățământ. Toate sunt importante, însă în învățământul primar și grădinițe este încă și mai importantă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax