Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mircea Hava a votat la Alba Iulia. „Am votat cu gândul pentru cei care fac, care știu să ia fondurile europene”

Publicat

Europarlamentarul PNL Mircea Hava a votat duminică, la în jurul orei 11:00, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

„Am votat cu gândul pentru Europa, cu gândul pentru administrația locală, cu gândul pentru cei care fac, pentru cei care știu să ia bani europeni, fondurile europene, pentru cei care sunt europeni, pentru cei care au arătat că pot să facă, pentru această administrație am votat. Pentru ceilalți care visează și ei, îi lăsăm să aibă voturile pe care le doresc eu.

Deci am votat pentru oamenii care știu să lucreze pentru oameni și au demonstrat acest lucru. (…) Pe undeva am făcut și eu parte din administrațiile care au creat pentru oameni și care și-au făcut treaba pentru ce sunt acolo. (…)

Cu gândul pentru o Europă normală, o Europă creștină, o Europă care respectă familia tradițională, care o iubește, cu o Europă care nu minte oamenii, cu o Europă care vrea ca în România să fie aceleași drepturi pe care le au cetățenii din alte țări. (…)

Am votat pentru ce vreau românii. O Europă cu aceeași viteză și pentru România și o Europă a drepturilor depline a cetățenilor care trăiesc în Europa”, a declarat Mircea Hava, la ieșirea de la urne.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax