Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Mircea Hava: Încep lucrările de modernizare a străzilor în cartierul Pâclişa. Contract de aproape 600.000 de lei pentru strada Iasomiei

Publicat

hava

mircea havaPrimarul Mircea Hava a anunţat că încep lucrările de modernizare a străzilor din cartierul Pâclişa. A fost semnat contract pentru strada Iasomiei, de aproape 600.000 de lei şi se face proiectul pentru strada Brânduşei. De asemenea, vor începe lucrări de apă şi canalizare pe 12 străzi din cartier.

 „Spargem gheața în Pâclișa. E adevărat, cu picamere, buldo-uri, excavatoare și compactoare, prima dată pe strada Iasomiei. Pâclișa, o zonă deloc favorizată din punctul ăsta de vedere, în ultimii ani. De la zero, la asfalt și utilități complete. S-a semnat contractul de execuție cu valoare de 590.000 lei. Vă asigur că, pe rând, ne vom ocupa de fiecare străduță, de oriunde-ar fi ea – Alba Iulia, Bărăbanț, Oarda, Micești sau Pâclișa.

De scurt timp, am semnat contractul de finanțare pentru tot ce înseamnă apă și canalizare în Pâclișa. Cam 12 străzi doar aici, 7,5 km de conducte principale. Dar, ca în România, putem vorbi doar despre ce știm că am făcut.

Când exact vom începe, depinde de licitație. Vom corela aceste lucrări cu o altă finanțare pe care o avem pe PNDL pentru strada Brândușei.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare și ne vedem pe străzile următoare”, a transmis primarul Mircea Hava, pe Facebook.

YouTube video

Contractul pentru strada Iasomiei a fost semnat cu firma Elis Pavaje, singura care s-a prezentat la licitaţie.

În prezent strada are partea carosabilă nedelimitată clar, fără trotuare și fără zone de parcare. Scurgerea apelor de pe partea carosabilă nu este asigurată prin pante transversale corespunzătoare, șanțurile de curgere și colectare a apelor pluviale în lungul drumului lipsesc.

În ceea ce privește asigurarea utilităților în lungul tramei stradale s-a constatat că lipsește în primul rând rețeaua de canalizare menajeră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax