Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: „Misiune imposibilă” de ecologizare pe Valea Arieșului, în Apuseni. „Este o groapă de gunoi dintr-un capăt în altul”

Publicat

„Misiune imposibilă” de ecologizare pe Valea Arieșului, în Apuseni. Amploarea dezastrului ecologic de pe Valea Arieșului i-a surprins chiar și pe voluntarii care au organizat o acțiune de ecologizare, vineri și sâmbătă, în zona Bistra. 

Președintele Asociației Apuseni Spirit, Radu Stoica a făcut vineri un apel la autorități și la oameni pentru a lua atitudine și a stopa dezastrul.

„Astăzi (n.r. vineri, 15 martie) fac parte, alături de Tom Cruise, din filmul Misiune Imposibilă. Împreună cu voluntari ai asociației, Apele Române, organizăm  o ecologizare la Bistra. Nu știu, dar da, este o misiune imposibilă.

Vreau să fac apel la autorități, la Consiliul Județean, la cei care au organizat sistemul de salubritate din Apuseni. Misiunea noastră de protecție a mediului are în față un dezastru ecologic și reacționează ca și cum nu există.

Misiune imposibilă” de ecologizare pe Valea Arieșului

Îmi pare rău dar eu sunt deja în depresie. Nu am soluție, nu găsesc o metodă clară prin care să putem face ordine. Asta este dovada că nu se vrea dezvoltarea Munților Apuseni de actuala administrație publică. Gândiți-vă la primari care ignoră așa ceva, gândiți-vă la oameni care ignoră dezastrul ecologic care este pe Arieș.

O groapă de gunoi dintr-un capăt în altul al Arieșului. 133 de kilometri de mal în această formă.

Spuneți-mi și dvs. care este soluția pe care o aveți pentru a curăța acest dezastru. În toate direcțiile avem mizerii. Nu știu cum putem face față.

Toată lumea spune <altcineva este de vină>. Administrațiile spun că sunt locuitorii, locuitorii spun că sunt administrațiile. Eu cred că suntem toți vinovați și trebuie să luăm atitudine.

Uitați unde suntem. Celălalt mal arată mai rău sau la fel de rău. Vegetația o să înceapă să crească, peste 2 – 3 luni o să fie imposibil de curățat aici.

Vrem dezvoltarea turismului, dar oameni buni, cum putem face acest lucru?”, a spus președintele Asociației Apuseni Spirit, Radu Stoica.

sursa video: Radu Stoica

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Vasile

    sâmbătă, 16.03.2024 at 10:18

    De ce nu o lasati asa, imi place cum arata , mai am de adus si eu 2 masni sa arunc :X

  2. Cornelia

    sâmbătă, 16.03.2024 at 10:31

    ei, suntem niste animale turbate, cine a spus ca traim in civilazatie, a mintit!

  3. Dutu

    sâmbătă, 16.03.2024 at 10:51

    E la fel ca în trafic, etc. Daca autoritățile nu își fac treabă, nu aplica legea, oamenii fac ce vor. Noi știm doar de frica. Incompetența și nepăsarea autorităților. Oamenii ăștia muncesc degeaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax