Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Moment fără precedent la ONU. Ministrul de externe al Rusiei, boicotat de majoritatea diplomaților: au părăsit sala

Publicat

Moment fără precedent la o dezbatere privind drepturile omului la ONU. Zeci de diplomați din Uniunea Europeană, SUA și Marea Britanie s-au ridicat și au părăsit sala în momentul în care ministrul rus de externe Serghei Lavrov a luat cuvântul. 

Lavrov se adresa consiliului pentru drepturile omului din cadrul ONU via videocall, după ce și-a anulat prezența la eveniment din cauza blocării de către UE a curselor aeriene din Rusia, relatează Reuters citată de Hotnews.ro.

În intervenția sa, potrivit Interfax, Lavrov a cerut Statelor Unite să retragă armele nucleare din Europa și să distrugă infrastructura asociată acestora.

Vezi și RĂZBOI în Ucraina – Ziua ȘASE: Ce este mai rău, încă nu a început! Forțe uriașe se îndreptă spre Kiev. Rușii vor Capitala

„Este inacceptabil pentru noi ca, contrar prevederilor fundamentale ale Tratatului de neproliferare a armelor nucleare, să existe încă arme nucleare ale Statelor Unite pe teritoriul mai multor țări europene.

Practica vicioasă a comunității nucleare persistă prin misiunile cu participarea țărilor non-nucleare ale NATO”, a declarat șeful diplomației ruse.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sùtul

    marți, 01.03.2022 at 17:11

    Un sut bine plasat in dos, l-ar fi durut mai mult !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax