Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Moment impresionant de solidaritate, după accidentul de la Petrești. Victimele, scoase din mașină de alți șoferi

Publicat

YouTube video

Detalii noi și impresionante ies la iveală în cazul accidentului petrecut în ziua de Crăciun la Petrești, în urma căruia o mașină s-a răsturnat cu patru persoane înăuntru și a rupt o țeavă de gaz de pe marginea drumului.

Mai mulți participanți la trafic au sărit imediat în ajutorul victimelor aflate în mașină reușind să scoată întâi doi copii.

Printre aceștia, trei tineri din județul Alba: Mihai Rodean, Cristi Băra și Sorin Popa. Gestul acestora este cu atât mai remarcabil cu cât șoferul care a provocat accidentul era băut și a fugit de la locul faptei, părăsindu-și acolo familia.

Doi martori oculari au surprins situația care se creease în zonă imediat după accident, dar înainte de apariția pompierilor și au transmis filmarea către Alba24.

În ciuda riscului foarte mare la care s-au expus, oamenii s-au apropiat imediat de mașina aflată foarte aproape de flăcările care ajungeau la câțiva metri înălțime și au repus mașina pe roți, reușind să îi salveze pe cei de dinăuntru. Imediat ce reușesc acest lucru, unul dintre bărbați se apropie de un copil care stătea pe margine și îl îmbrățișează, în timp ce un alt bărbat îi strânge mâna.

”În momentul în care am ajuns acolo, oamenii erau încă în mașină. Doi copii au fost scoși pe geam de alte persoane care au sărit imediat în ajutor. Două persoane mai în vârstă nu au putut fi scoase din cauză ce erau prinși între scaune și de aceea a fost necesar să repunem mașina pe roți” ne-a transmis o doamnă aflată alături de familia ei, în trecere cu mașina prin zonă, la câteva momente după producerea incidentului.

În urma accidentului produs în jurul orei 12, în zona Coloniei, s-au înregistrat patru victime: doi adulți cu traumatisme și doi copii cu leziuni ușoare. Cu toții au fost transportați la spitalul din Sebes.

Gazul pe rețea a fost întrerupt, urmând ca alimentarea să fie reluată în această seară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax