Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: MOMENTUL ACCIDENTULUI în care a fost implicat ministrul transporturilor Lucian Bode. Depășiri în serie pe linia continuă

Publicat

YouTube video

Ministrul transporturilor Lucian Bode a fost implicat marți într-un accident rutier pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea și Pitești, în zona localității Dumbrăvești. În spațiul public au apărut imagini cu momentul accidentului, filmat  de un motociclist aflat în trafic.

Din imagini se poate observa că automobilul în care se afla ministrul Transporturilor circula cu viteză pe drumul național care leagă Râmnicu Vâlcea de Pitești, în dreptul localității Dumbrăvești depășind pe linia continuă mai multe mașini.

Acesta avea sirena pornită și a încercat să depășească neregulamentar celelalte mașini, trecând pe contrasens, pe linia continuă. Un motociclist a filmat mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de mașini aflate în trafic.

Pe filmare se observă că mașina ministrului transporturilor depășește de mai multe ori pe linia continuă.

La scurt timp, automobilul în care se afla Lucian Bode, s-a oprit într-un gard, după ce a lovit un alt automobil de culoare albă în plin.

În imagini se vede că mașina lovită este serios avariată.

La fața locului pot fi observate o ambulanță și o autospecială de pompieri. Amintim că Lucian Bode s-a ales cu răni ușoare în urma acestui accident.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan

    miercuri, 02.09.2020 at 20:19

    Ce nenoricit!!!! Da stați să-l vedeți pe Iohannis … mai ceva !!! Dar din păcate probabil ca motociclistul care a filmat va rămâne fata permis 😂😂😂 ca el nu avea girofar când depășea pe linie continua !!
    Asta-i România !!! Vai la vot pe 27 😡😡😡

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax