Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul când mașina omului de afaceri din Arad explodează. O amplă anchetă se află în curs de desfășurare

Publicat

Momentul în care automobilul omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, explodează a fost surprins pe camerele de supraveghere și făcut public de Sindicatul Europol.

Reamintim că sâmbătă dimineață, Ioan Crișan, a decedat după ce mașina în care se afla a explodat. Cazul din Arad a fost rapid mediatizat și au fost luate în calcul mai multe ipoteze privind explozia mașinii.

La fața locului pe lângă polițiștii criminaliști au apărut și mai mulți agenți ai SRI, iar după mai bine de cinci ore de la explozie, polițiștii au anunțat că există un cerc de suspecți și că audierile vor începe imediat.

La fața locului s-au deplasat de urgență și mai mulți polițiști de la București. Printre ipotezele vehiculate se află și cea a montării unui dispozitiv exploziv montat pe mașina omului de afaceri.

Anchetatorii au precizat că toți martorii vor fi audiați și vor fi analizate toate imaginile suprinse de camerele de luat de vederi din zonă.

Explozia a fost atât de puternică, încât o parte dintre geamurile blocului aflate în zona exploziei s-au spart.

Incendiul produs în urma exploziei s-a manifestat atât de violent, încât pompierii s-au luptat cu flăcările timp de aproape 20 de minute.

Abia după stingerea focului a fost descoperit în mașină cadavrul omului de afaceri, care nu a putut fi identificat pe loc din cauza rănilor suferite.

Cine era Ion Crișan omul de afaceri din Arad decedat în explozie

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est (patronul firmei piscicole Crimatex) , amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african, notează agerpres.ro.

Omul de afaceri mirt în explozie este fostul socru al unui deputat PNL

Deputatul PNL Sergiu Bâlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crişan, mort în explozia de sâmbătă dimineaţa, spune că este şocat şi îndurerat de cele întâmplate şi cere ca intimitatea familiei să fie respectată.

Sergiu Bîlcea a scris pe Facebook, după tragedia de la Arad, că este şocat şi îndurerat de modul în care a murit fostul său socru, Ioan Crişan.

„Sunt şocat şi îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne mai vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat de Alexandra şi Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată a familiei Crişan”, a spus deputatul PNL.

 

sursă video: Sindicatul Europol

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax