Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul când patru spargători de locuințe sunt săltați de mascați, în trafic, la Sibiu

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFNMjAsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Patru persoane au fost prinse în flagrant, de polițiștii din Sibiu, după ce au furat dintr-o locuință bani și bijuterii. Momentul când cei patru suspecți au fost saltați în trafic, dintr-o mașină, a fost făcut public de reprezentanții poliției. 

Potrivit Poliției Române, la data de 11 iunie, doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns într-o locuință din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii(două perechi de cercei și două pandantive) și bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

Transportul celor doi la și de la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie, de 33 de ani și un bărbat, de 34 de ani.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de persoanele în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Sfântu Gheorghe și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax