Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul exploziei de la Petromidia, surprins de un turist care filma delfinii. Bubuitură urmată de un nor – ciupercă

Publicat

Momentul exploziei de la rafinăria Petromidia a fost surprins de o persoană aflată vineri pe malul Mării Negre.

Pe filmarea realizată de un turist se poate auzi o bubuitură puternică, după care se pot observa flăcările și norul de fum negru dejagat imediat după deflagrație.

Reamintim faptul că planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 12:23. S-a transmis mesaj de avertizare a populației prin RO-Alert.

Până în acest moment se pare că în urma exploziei au fost înregistrate șase victime: o persoană a fost rănită grav, două rănite ușor, alte două intoxicate cu fum și o altă persoană dispărută.

Potrivit reprezentanților Rafinăriei Petromidia, în cursul acestei zile a avut loc un incident pe platforma Rafinăriei Petromidia, în cadrul instalației de hidrofinare petrol – motorină.  Conform procedurilor interne de gestionare a situațiilor de criză, procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate în condiții de siguranță.

foto: captură video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax