Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul IMPACTULUI dintre două mașini, la ieșirea din Sebeș, surprins de camerele de supraveghere

Publicat

EXCLUSIV Alba24: O cameră de supraveghere aflată pe DN7, la ieșire din Sebeș, a surprins momentul unui accident petrecut în data de 18 februarie 2020. Din fericire, accidentul nu a avut urmări grave. 

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că la data de 18 februarie 2020, în jurul orei 08,50, pe DN 7, la kilometrul 327, un bărbat de 59 de ani, din localitatea Pianu, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcția Vințu de Jos – Sebeș, nu a păstrat o distanță suficientă față e un autoturism care circula în fața sa și era condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Sebeș. 

Citește și EXCLUSIV: Autocar cu elevi din Alba, în consemn la frontieră. Copiii se întorc din Italia, dintr-o zonă afectată de coronavirus

Tânărul oprise pentru a efectua un viraj spre stânga. exclusiv ab24

Pentru a evita impactul cu autoturismul oprit, bărbatul de 59 de ani a pătruns pe sensul opus de mers unde a acroșat un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din Sighetul Marmației, județul Maramureș.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax