Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul impactului la accidentul de pe strada București din Alba Iulia. Biciclist lovit de un camion, într-o intersecție

Publicat

Momentul impactului la accidentul produs vineri dimineața pe strada București din Alba Iulia a fost suprins de o cameră de supraveghere. 

Pe imagini se poate observa cum doi bicicliști ies de pe strada Trandafirilor pe strada București, pe sensul spre trecerea la nivel cu calea ferată.

Atenție: Imagini cu puternic impact emoțional.

Unul dintre aceștia taie intersecția pe contrasens și iese direct în fața unui autocamion, care circula pe strada București, pe sensul spre Piața I.C. Brătianu.

Bărbatul este lovit în plin și aruncat la câțiva metri distanță pe carosabil.

Vezi și ACCIDENT RUTIER la Alba Iulia: Un biciclist a fost lovit de un camion. TRAFIC ÎNGREUNAT pe strada București

Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia de către un echipaj SMURD. Acesta era semiconștient și prezenta multiple traumatisme, la bazin, cap, torace și membre.

În jurul orei 17:00, medicii din Alba Iulia au solicitat un elicopter SMURD pentru transportul bărbatului la o altă unitate medicală.

sursa video: cititor Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Un sofer

    vineri, 13.10.2023 at 17:29

    Asa oras de parveniti nu ai sa gasesti cat ai cauta… In intersectia respectiva nu te poti asigura cum trebuie din cauza unor tufe de pe dpatiul verde care iti permit o vizibilitate de cca 10-15 metri, insuficient daca de pe Bucuresti vine o masina cu viteza…. Atentie! Str Bucuresti este artera principala de accedere in oras de pe centura si autostrada!!! Zilnic trece pe acolo si rutiera si locala dar tufele lui ala tot acolo stau… poate acum chiar se uita cineva!!!!

  2. vaile

    vineri, 13.10.2023 at 20:20

    biciclistu sa crezut mai smecher ca si colegul sau din fata, e acum este bun de plata ,sa vezi ce ti-l scutura asigurarile daca auto are casco

  3. dolfi

    vineri, 13.10.2023 at 20:30

    a gresit rau de tot biciclistul… rau rau… dar totusi, controleaza cineva VITEZA celor pe 4 roti in orasul asta? parca limita legala e 50km la ora?

  4. Tancurile

    sâmbătă, 14.10.2023 at 13:43

    Se vede ca nu numai la Sebeș, camioanele pot omorî oameni. Se vede treaba ca locuitorilor pietoni sau cu biciclete trebuie sa le fie interzisa circulația și nu camioanelor ! Zic unii ca e trebuie aprovizionare. Dar pt asta se fac depozite zonale de unde marfa se aduce cu camioane ușoare. Mai sunt și tancurile cu busteni sau pavele care distrug totul în calea lor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax