Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul IMPRESIONANT în care 30.000 de copii intonează imnul României pe Arena Națională, înaintea meciului cu Norvegia

Publicat

Peste 30.000 de copii sub 14 ani și însoțitori au intonat imnul țării noastre la meciul România-Norvegia, care a început marți seară, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Momentele impresionate au fost postate pe un cont de facebook. Acesta este probabil unul dintre cele mai frumoase momente din istoria stadionului. 

Evenimentul inedit vine ca urmare a unei sancțiuni a UEFA, care a pedepsit naționala României cu disputarea unui joc cu porțile închise în urma incidentelor de la meciurile cu Spania (1-2) și Malta (1-0), din luna septembrie.

Pe parcursul meciului respectiv au existat scandări xenofobe, au fost aruncate torțe în teren, iar câțiva suporteri au pătruns pe suprafața de joc.

Federația Română de Fotbal a hotărât să aducă la stadion copii sub 14 ani din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal, precum şi legiitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori, iar UEFA a permis acest lucru. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax