Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care o casă a fost luată de ape în Bihor. Județul se află sub un Cod Roșu de inundații

Publicat

O casă modulară a fost luată de furia apelor, marți seara într-un sat din județul Bihor, județ care se află sub un cod roșu de alertă hidrologică și pericol de inundații. 

Imaginile în care casa este luată de apă au fost suprinse în satul Cociuba Mică, comuna Pietroasa.

Momentul în care Crişul Pietros dislocă imobilul construit din materiale prefabricate a fost surprins într-o înregistrare video chiar de salvatorii ISU Crişana, care anterior au ajutat familia care locuia acolo să se mute.

La recomandarea autorităţilor, cei doi părinţi şi patru copii s-au dus din timpul zilei la nişte rude, de teamă că apele râului vor distruge casa, aflată aproape de Criş.

Aşa cum s-a văzut, îngrijorarea a fost întemeiată: marţi seară, apele învolburate ale râului au luat casa pe sus şi au dus-o la vale.

Într-o cotitură a râului, construcţia modulară s-a spart şi a fost complet distrusă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Inundațiile fac prăpăd la Arieșeni după ce Arieșul Mare a ieșit din matcă. 50 de familii din satul Galbena, izolate

Reamintim că și în județul Alba, inundațiile au produs pagube. În satul Galbena, în urma distrugerii podului care face legătura între DN 75 și satul respectiv, 50 de familii sunt momentan izolate și nu mai au pe unde să iasă pe DN75, au declarat reprezentații autorităților locale pentru alba24.ro.

sursă: ebihoreanul.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax