Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care premierul Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor

Publicat

VIDEO: Premierul Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor legate de variantele de alianțe ale PNL. 

Jurnaliștii prezenți au insistat să primească răspunsuri legate de situația în care USR PLUS merge alături de AUR la moțiune, respectiv de ce alte posibilități de colaborare mai au liberali într-un asemenea moment.

”Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil”, înainte de a pleca, fiind urmat imediat de ceilalți lideri liberali, rămași pentru un timp ”mască”.

Momentul în care Cîțu a plecat din conferință, surprins de jurnaliștii de la Epoch Times:

Guvernul a transmis precizări, susținând că Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști:

„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști.

Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Scartz

    miercuri, 29.09.2021 at 06:59

    Pe romanii adevarati nu i-ar deranja daca ar pleca si din functia de premier! Are curaj sa o faca ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax