Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care Putin a dispărut de pe scenă, în timpul unui spectacol grandios organizat pe un stadion din Moscova

Publicat

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a susținut un discurs de câteva minute, după care a dispărut brusc din imaginile transmise de televiziunile din Rusia.

Transmisia televiziunii ruse a oferit un moment inexplicabil: imaginea a fost comutată de la figura lui Putin la un cântăreț.

Locul său a fost luat de cântăreţul Oleg Gazmanov care a cântat piesa de propagandă „Made in the U.S.S.R.”, cu versurile de început „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, Totul este ţara mea”.

Vladimir Putin a vorbit mulțimii adunate pe stadionul Lujniki din Moscova și a motivat ”operațiunea din Ucraina” prin ”dragoste creștină”.

”Fiecare cuvânt din Constituția noastră e de mare importantă. Crimea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se află și a fost readusă la Rusia.

Scopul operațiunii din Ucraina este să salvăm oamenii de genocid. Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas”, a spus Putin.

Poliţia din Moscova a declarat că peste 200.000 de persoane se aflau în incinta şi în jurul stadionului Luzhniki pentru mitingul şi concertul care marchează cea de-a opta aniversare a anexării ilegale de către Rusia a peninsulei Crimeea. Cifrele nu au putut fi verificate independent.

În timp ce Putin se pregătea să urce pe scenă, prezentatorii l-au lăudat pentru că a luptat împotriva „nazismului” în Ucraina, o afirmaţie respinsă categoric de liderii din întreaga lume.

Între timp, forţele ruseşti au continuat să bombardeze capitala ucraineană, Kiev, şi au lansat o ploaie de rachete la periferia oraşului Lviv din vestul ţării.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax