Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Momentul în care trei minori vandalizează pasajul subteran din Alba Iulia, dat în folosință cu câteva ore înainte


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFRNG0sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Cei trei autori minori ai actului de vandalism din pasajul subteran nou deschis de Primăria Alba Iulia au fost identificați.

Este vorba despre doi băieți și o fată care au fost invitați joi la sediul Poliției Locale, împreună cu părinții. 

La doar câteva ore de la deschidere, cei trei au trecut prin pasaj și au lovit tavanul fals și liftul. Câteva plăci de tavan metalic au fost scoase de la locul lor.

Gestul lor a produs însă indignare, în condițiile în care pasajul care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia fusese dat în folosință cu doar câteva ore în urmă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Pamfil

    joi, 16.07.2020 at 10:41

    cam bronzati….

  2. Alexandra N.

    joi, 16.07.2020 at 12:13

    Foarte bine au facut! Si vor mai face, ei si alții ca ei, bronzați sau nebronzați, nu conteaza. Ce conteaza este ca sunt needucați, ticăloşi, jegoşi. ,,Invitați-i” frumos sa vina cu cretinii lor parinti la poliție, mustrați-i blând ca sa nu lezați pe vreunul dintre ei, dați-le o amenda simbolică si atat! Si veti vedea ca ii doare in cot de invitațiile, mustrarile sau amenzile voastre si vor face si alte porcării, in viitor!

    • Pamfil

      joi, 16.07.2020 at 13:02

      pai atat timp cat puscaria este pension, iar pentru amenzi „nu au posibilitati” asa va fi

  3. Elena

    joi, 16.07.2020 at 12:14

    Diaspora. Sa vedeti dupa ce se dubleaza alocatiile, nasteri la inceput de an si la sfarsit de an. O alocatie cat o pensie minima.

  4. didi

    vineri, 17.07.2020 at 14:04

    seamana a maimute. de ce nu sunt dusi la zoo? macar acolo pot sa ii vada si altii sa se fereasca de asemenea specimene. parintilor trebuie sa li se prezinte nota de plata care sa fie apoi platita frateste pe din trei, din salariile lor. daca nu au bani, banii sa fie retinuti lunar din salarii. sau din ajutorul minim garantat pe care il au, dupa cum arata maimutele, pardon, copiii.

  5. Ioan Dacid

    vineri, 17.07.2020 at 20:56

    Serios? Deja au sarit placile de la locul lor printr-o simpla atingere. NU le iua apararea copiiilor dar daca asa usor pot fi mutate niste placi de la locul lor inseamna ca lucrarile sunte facute de mantuiala

    • vlad

      luni, 20.07.2020 at 01:57

      @Ioane, „mustești” de inteligenta! „Felicitari”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax