Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care un biciclist este lovit de o mașină, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia

Publicat

Momentul în care un biciclist este lovit de un autoturism, joi după-amiaza, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, a fost surprins de o cameră auto. 

Pe imagini se observă cum un tânăr se deplasează pe bicicletă, pe trotuar, dinspre B-dul Revoluției 1989 spre B-dul 1 Decembrie 1918.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

La un moment dat, acesta traversează strada pe bicicletă, prin fața unei mașini a cărui șofer a oprit pe strada Alexandru Vaida Voievod pentru a acorda prioritate autovehiculelor care se deplasau pe strada Vasile Goldiș.

În timp ce biciclistul traversează prin fața mașinii, șoferul demarează și trece cu una din roțile autovehiculului peste tânăr și bicicleta acestuia.

În urma accidentului, biciclistul a fost transportat la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Ovi

    joi, 06.07.2023 at 18:07

    dar si biciclistul, trebuia sa se dea jos si sa treaca frumos, poate altfel statea treaba

  2. Maria

    joi, 06.07.2023 at 18:53

    Eu cred că nici șoferul nu a fost atent
    Doamne ferește!

  3. Cornelia

    joi, 06.07.2023 at 19:15

    Ambii trebuie sa invete regulile de circulatie, soferului suspendat carnetul si biciclistul la cursuri de circulatie !

  4. dolfi

    joi, 06.07.2023 at 19:42

    asta e rezultatul lipsei de educatie si informare. puteti introduce oricate RCA-uri pentru biciclete vreti, ca tot vor exista cazuri ca acesta.
    E plin de inconstienti de toate varstele care trec pe zebra calare pe bicicleta. Ce e trist ca vad PARINTI, ei trec primii si copii lor minori, dupa ei tot pe bicicleta sau tricicleta.

    Strazile sunt configurate prost. Toate chichinetele alea de asa zise spatii comerciale de la parterul blocurilor trebuie demolate si readuse apartamentele la starea initiala. Nu exista vizibilitate acolo si in plus unii oameni insista sa-si cumpere ticlazaiele alea de masini cu botul lung de trebuie sa iasa pe jumatate in intersectie ca sa vada ceva.

  5. Jessica

    joi, 06.07.2023 at 20:25

    Am râs cu lacrimi de doi proști, dar Adevărul este că bicicliștii sunt un pericol public, şi cred că totul li se cuvine și toată lumea trebuie să i protejeze

  6. Floricele

    joi, 06.07.2023 at 20:27

    nu se oprește , se trece peste bicicliști care circula pe trecere de pietoni 😈

  7. Radu Silea

    joi, 06.07.2023 at 21:06

    Biciclistul nu are voie sa circule pe trotuar decat pe langa bicicleta. Biciclistul nu are voie sa circule pe trecerea de pietoni decat pe langa bicicleta. Biciclistul a vazut masina si in aroganta lui a fortat trecerea. Soferul masinii nu se astepta sa treaca biciclistul pe bicicleta si se vede clar ca i-a murit motorul incercand sa opreasca, s-a panicat.
    Si eu am bicicleta si circul pe pista sau pe sosea acolo unde nu este pista de bicilete… altfel culeg ce seman…

  8. Iulian

    vineri, 07.07.2023 at 08:47

    ambii au partea lor de vină.biciclistul trebuia să fie mai atent,

  9. Pamfil

    vineri, 07.07.2023 at 13:38

    acolo nu este vizibilitate, din cauza la constructiile alea de prost gust de la parterul blocurilor, strada aia oricum e ingusta.
    BIciclistul sper ca si-a invatate lectia, sa descalece cand traverseaza strada iar soferul sa fie mai atent in zona intersectiilor si a trecerilor pentru pietoni.
    Cum zice cineva mai sus, lipsa de educatie (rutiera) isi spune cuvantul.

  10. Charlie

    joi, 21.12.2023 at 22:38

    Soferul a facut greseala frecventa de a se asigura doar o singura data, privind stanga. Poate a privit spre dreapta la inceput, dar nu cand era biciclistul acolo. Acesta a crezut ca soferul nu va intra in intersectie pentru ca trebuie sa cedeze trecerea altor vehicule. In aceste conditii, biciclistul avea voie sa circule ca vehicul pe sosea pentru ca masina de pe drumul fara prioritate nu avea prioritate, cedand-o altor vehicule de pe drum. Insa traficul s-a schimbat, soferul a vazut ca are timp si s-a reactivat. Dar nu a mai primit catre dreapta. Avea ochii doar spre stanga. Biciclistul a fortat trecerea, dar trebuia sa se asigure ca soferul l-a vazut, ca a facut contact vizual cu acesta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax