Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Momentul în care un urs este lovit în plin de o mașină, pe DN 1, în Prahova. Animalul fusese anterior lovit de o altă mașină

Publicat

Un urs care a pătruns pe drumul național DN 1, în zona localității Cornu din județul Prahova, a fost lovit, joi seara, de o mașină. În urma impactului, ursul a sărit peste separatoarele de sens și a fost lovit de o a doua mașină, apoi a fugit în pădure, au anunțat polițiștii. 

Momentul în care animalul a fost lovit de cea de-a doua mașină a fost surprins pe o filmare făcută de un cetățean.

„În jurul orei 19:30, pe DN 1- Cornu, km 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploiești – Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale”, a transmis IPJ Prahova.

Ursul a fost găsit ulterior în pădure. La fața locului s-au deplasat reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Prahova pentru a verifica starea animalului.

Polițiștii au asigurat zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât și în vederea protejării cetățenilor, au mai transmis reprezentanții IPJ Prahova.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax