Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul producerii accidentului mortal de la Bucerdea Vinoasă. Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFDd0EsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Momentul producerii accidentului în urma căruia un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața, la Bucerdea Vinoasă, a fost surprins de o cameră video din apropiere. Se poate observa cum șoferul ar încerca să evite alt autoturism, ce ieșea de pe o stradă secundară.

Mașina se izbește puternic de zidul unei case din intersecție, după ce, pentru o fracțiune de secundă, șoferul pare să evite și impactul cu troița din apropiere.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT grav la Bucerdea Vinoasă. Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu mașina de o casă

Reamintim că accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, iar viața șoferului de 43 de ani nu a mai putut fi salvată. A fost declarat decesul acestuia, la fața locului.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 18.50, polițiștii din Alba Iulia și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier grav produs pe raza localității Bucerdea Vinoasă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Bucerdea Vinoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107H, pe raza localității, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil.

YouTube video

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat. Cercetările sunt continuate.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. dan

    duminică, 29.03.2020 at 14:50

    mergea tare intradevar.. dar s-a speriat de cel cu alfa

    • Niki

      duminică, 29.03.2020 at 16:28

      Nu ai cum sa te sperii de nimeni daca conduci preventiv mai ales pe potecile alea din comune. Dacă ești un descreierat la volan și mergi cu viteză mare este normal sa nu poți anticipa nimic și să ai astfel de reacții. Eu intr o zona că aceea nu aveam mai mult de 40 pe oră. Bine că nu erau oameni nevinovați in calea bezmeticului.

  2. Daniel

    duminică, 29.03.2020 at 22:28

    Viteza bat-o vina,mergeti la curse de masini nu omorati oameni pe strazi,pacat ca si-a pierdut viata asa tragic,Dumnezeul sa-l ierte !
    In apropierea unei Troite,o fi blestem?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax