Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Moș Crăciun a venit la copiii din centrele de plasament din Teiuş şi Aiud, cu ajutorul Rotakids

Publicat

Rotakids Alba Iulia împreună cu Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și CTC Sore au dăruit un mic cadou de suflet copiilor de la Centrul de plasament Teiuș și Centrul de Plasament Aiud.

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun cu daruri.

Anul trecut, moșul a împărţit daruri copiilor de la centrele de plasament din Teiuş şi Aiud la finalul unei frumoase zile când, în spiritul tradițiilor din Ardeal, împreună cu copiii de la Rotakids, au tăiat porcul, au pregătit bucate specifice de iarnă și au colindat la Aşezământul Sfântul Andrei din Bărăbanţ.

Din păcate, în acest an, pandemia nu ne-a mai lăsat să petrecem așa frumos împreună, dar prin generozitatea copiilor de la Rotakids Alba Iulia și Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, Moș Crăciun a ajuns la copiii de la Centrele de plasament din Teiuş şi Aiud.

Duminică, 20 decembrie, 29 de copii din cele două centre au fost surprinși de vizita moșului.

Pachetele cu daruri individualizate au fost realizate de fiecare copil din Rotakids pentru un copil aflat în plasament. Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și firma CTC Store au ajutat la întregirea cadourilor cu rechizite școlare, iar Moș Crăciun le-a adus zâmbetul pe buze prin inedita apariție.

Chiar dacă regulile au impus distanțarea fizică, sentimentele și bucuria sufletească adusă copiilor au depășit această barieră. Din spatele ferestrei întredeschise sau de pe scările așezământului unde locuiesc, copiii i-au cântat colinzi lui Moș Crăciun, i-au mulțumit pentru darurile primite și bineînțeles l-au poftit să treacă pe la ei și anul viitor.

Pentru membrii rotarieni mici şi mari, ziua a fost la fel de emoţionantă pentru că au reuşit să aducă bucurie şi un strop de sărbătoare pentru copiii cu care soarta nu este aşa de generoasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate